Днес се навършват две години от жестокото меле с БМВ

...
Днес се навършват две години от жестокото меле с БМВ
Коментари Харесай

Почерненият баща Тодор Бараков: Ние правим помени, Маринашки...

Днес се навършват две години от жестокото меле с БМВ до село Кадиево, при което починаха двете момчета Тошко Бараков и Виктор Василев. Трагедията почерни няколко фамилии в следобеда на 11 ноември 2020 година  Привлечен като обвинен бе водачът на колата-ковчег Петър Маринашки. 

Окръжният съд му даде 5 години затвор и му лиши правото да сяда зад кормилото за 8 години. Маринашки, прокуратурата и околните останаха недоволни от наказването. Сега топката е в ръцете на апелативните магистрати. 

Почерненият татко на Тошко излезе с прочувствен пост в обществените мрежи във връзка годишнината от гибелта на момчето. 

" Днес се навършват две години от гибелта на единственото ми дете – Тошко! Две години, в които усетих живота в най-тежките му нюанси!

Тези мрачни дни ме сринаха прочувствено с цялата си свирепост, която не мога да понеса и няма да преживея до края на дните си!

Дрогираният зад кормилото Петър Маринашки погуби Тошко и Виктор и унищожи живота на две фамилии! Но на последното правосъдно съвещание пред Апелативен съд – Пловдив, когато съдът дефинира датата 08.12.2022 година за последващо разглеждане на делото, той обсъждаше с майка си, че тогава имал Студентски празник! Това са ценностната система и разкаянието му! Петър ще чества Студентския празник, а нашите деца – Тошко и Виктор, в никакъв случай няма да схванат насладата от празници и ние ще вършим помени! ", написа бащата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР