Днес се навършват 5 години от смъртта на едно момче,

...
Днес се навършват 5 години от смъртта на едно момче,
Коментари Харесай

5 години от една мистериозна смърт! Умря или беше убит талисманът на Благоевград Марио Нушков?

Днес се навършват 5 години от гибелта на едно момче, което си отиде мистериозно на 7 октомври 2012 година. 5 години същинската причина за гибелта на 25 годишния Марио Нушков, именуван амулет на Благоевград, към момента е забулена в мъгла.

Официално Марио почина след рухване от електрически дирек в село Бистрица, близо до вилата на неговия гуру, учителят му и ръководител на фондация " Мечта ", Росен Ангелов. Марио, които бе изследовател на мощни чувства, извънредно рисков в заниманията си, стана национално прочут след гибелта си, поради извънредно мощния отзив на аргументите за нелепия му край.

Около гибелта му месеци наред имаше брожения, подозрения за подстрекаване към самоубийство, подозрения за активността на фондация " Мечта ", чийто деен член бе Марио Нушков, написа struma.com.

Фондацията, ръководена от преподавателя в езикова гимназия Росен Ангелов бе обект на голям брой инспекции, поради подозрения, за връзка със секти, само че инспекциите по този начин и не потвърдиха - има ли отношение фондацията за гибелта на Марио. Фактите бяха, че часове преди гибелта си Марио е бил част от колекция на членовете на фондацията във вилата на гуруто Ангелов в селото.

Всички заспали и Марио излязъл, с цел да се качи на стълба, който го умъртви. Полицията твърдеше, че е умрял изумен от токов удар, след това, че е умрял, удряйки главата си смъртоносно. Смъртта му настъпила в резултат на увреждания, несъвместими с живота Приятелите му и познатите му упрекнаха фондацията в подстрекаване към самоубийство.

Всичко това обаче към този момент 5-та година са единствено догадки, които останаха недоказани. Официално гуруто на фондация " Мечта " Росен Ангелов бе оправдан след месеци следствие за активността му.

Марио Нушков бе ученик на езикова гимназия в Благоевград. Той бе градски любим,, амулет на Благоевград поради слънчевата му усмивка и благия му манталитет и ведрината, с която Марио носеше благополучие на всеки, който го познава. Роден в фамилията на известни родители Марио Нушков в никакъв случай не злоупотреби със силата и властта на татко си, предприемачът Христо Нушков, който издъхна месеци преди гибелта на сина си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР