Днес се навършват 109 години от създаването на футболен клуб

...
Днес се навършват 109 години от създаването на футболен клуб
Коментари Харесай

Левски на 109: Синята общност празнува годишнината, Наско Сираков не присъства на събитието

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Днес се навършват 109 години от основаването на футболен клуб " Левски ". Лица от управлението, мъжкият внушителен тим, воден от старши треньора Елин Топузаков и капитана Пламен Андреев, деца от академията, ветерани, чиновници и последователи на Левски означиха през днешния ден 109-ата годишнина от основаването на футболния клуб на " Могилката " в градинката на 22-ра гимназия в София.

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков не участва на събитието, което обаче пък бе почетено от изпълнителния шеф Даниел Боримиров.

Той бе запитан за какво той е единственият представител от управлението на " сините ".

 
Г-н Сираков имаше ангажимент и още през вчерашния ден ми показа, че няма да бъде в София. Той има основателна причина да не бъде през днешния ден тук. Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, би трябвало да бъде изнасяно пред медиите.
Даниел Боримиров

Изпълнителният шеф на " сините " приказва и за отговорностите към Национална агенция за приходите.

 
Разбира се, че плащаме отговорностите си към Национална агенция за приходите, както сме се разбрали. Надявам се в скоро време да разберете кой ще бъде новият треньор.
Даниел Боримиров

Бившият изпълнителен шеф Ивайло Ивков също почете събитието, като той пристигна в компанията на своя татко - легендата на клуба Кирил Ивков.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР