Днес се изправям пред вас със съзнанието за голямата отговорност.

...
Днес се изправям пред вас със съзнанието за голямата отговорност.
Коментари Харесай

Йордан Цонев на срещата с Мария Габриел: На България й отива да има жена премиер в този момент

Днес се изправям пред вас със съзнанието за огромната отговорност. Имаме потребност от работещо държавно управление, стартира номинираната за министър председател Мария Габриел на срещата с ПГ на Движение за права и свободи. И посочи, че е значимо да се извърши основната дума разговор със наличие.

Правителство – знак на упоритост, ангажимент и престиж, зададе рамката Габриел. И изброи целите си, измежду които бюджетът, участието в Шенген и еврозоната, сигурността, цифровизация на обществения бранш, вложения в младите и съвременно обучение, поддръжка за креативните и културни браншове, превъзмогване на районните разлики, интензивно присъединяване в битката с раковите болести и включване на нуклеарните технологии в опазването на здравето и други Като заприказва за конституционна промяна, тя изясни, че се изисква доста работа. И удостовери, че министърът на правораздаването в нейното държавно управление ще внесе искане във Висш съдебен съвет за преустановяване мандата на основния прокурор Иван Гешев.

На България й отива да има жена министър-председател в този миг, стартира зам.-шефът на Движение за права и свободи Йордан Цонев. И описа, че в Движение за права и свободи имат такава традиция – като има сложна работа, да се обръщат към дамите в партията. След това пожела на Габриел цялостен мандат.

Голяма част от изброените цели са и наши, заключи Цонев. А във връзка настояването за освобождение на основния прокурор разяснява, че има насъбрано напрежение в обществото и този проблем би трябвало да бъде решен. Всички партии приказваме за правосъдна промяна, само че Движение за права и свободи внесе план за промени в конституцията като основа за диалози с другите политически сили.

Времето е непреклонно и ето, че изведе този наш ход през днешния ден на напред във времето. Имате нашата цялостна поддръжка за тази тематика, изведена пред скоби от медиите, сподели Цонев.

С постоянен кабинет и парламент да стартираме да решаваме останалите рецесии, прикани още зам.-шефът на Движение за права и свободи. Ние сме освен отворени за зелена стопанска система и включване на дейните жители в ръководството на страната, само че и преди 6 година това бе наш приоритет и търсим сътрудник.

Вие сте доста умел европолитик и ще успеем да наваксаме изгубеното време по проекта за възобновяване, уверен е Цонев.

Вашите 3 А при нас бяха: Разум, отговорност и разговор – РОД, изясни зам.-шефът на Движение за права и свободи. И добави: Различията за нас са благосъстояние, не са проблем, ще намерим общ език.

Източник: 24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР