Днес се гледа делото на Викторио Александров, който е обвинен

...
Днес се гледа делото на Викторио Александров, който е обвинен
Коментари Харесай

Съдът назначи енцефалограма на двойния убиец Викторио

Днес се гледа делото на Викторио Александров, който е упрекнат в двойно ликвидиране - на някогашната си другарка Дарина Министерска и на дъщеричката им - едногодишната Никол, съобщи кореспондент на

Вещите лица не се явиха в съда и отхвърлят да изготвят експертиза, тъй като обвиненият Александров не е минал през друга такава, а точно за психологичното му положение. Мъжът отхвърля да спомага на проверяващите, а от Прокуратурата са безапелационни, че няма спънка за отсрочване на делото му.



Що се отнася до движимостите лица, то те не са невролози, тъй като в болничното заведение на пандиза има поделение по Нервология. След като чу страните съдът назначи осъществяването на енцефалограма. Самото проучване следва да бъде осъществено в болница на Софийски централен затвор, а в случай че там е невероятно - подсъдимият ще бъде превозен до лечебно заведение, където има нужната инсталация. Резултати от проучването ще бъдат предоставени на движимостите лица за запознаване и допълнение на осъществяването на психично-съдебната експертиза.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР