Днес създателят на Фрог нюз“ Огнян Стефанов, който всички приятели

...
Днес създателят на Фрог нюз“ Огнян Стефанов, който всички приятели
Коментари Харесай

Огнян Стефанов, неуморният борец срещу обществената кома

Днес основателят на „ Фрог нюз “ Огнян Стефанов, който всички другари и сътрудници назоваваме просто Оги, има рожден ден. На знаковата дата, когато честваме и Светите братя Кирил и Методий. Вероятно за Оги летоброенето би трябвало да бъде по различен метод, поради обстоятелството, че се „ роди “ за повторно откакто излезе от кома, а преди този момент - на 22 септември 2008 година бе смачкан от „ незнайни “ причинители с чукове.

Откакто излезе от комата, той неуморно продължи да търси оня „ комутатор “ в мозъка на българите, който е в положение може би да ги извади от комата, в която живеят към този момент десетилетия наред.

Трудна работа, даже непостижима. Но ние, които го познаваме, сме наясно, че няма да се откаже. Както самичък написа в документалната си книга „ Кома “, най-лесно е човек да се откаже и да си гледа личното богатство и кеф. Ама по какъв начин да го направи като сърце и съвест не му дават да е непукист, какъвто прочее в никакъв случай не е бил. Той е от хората, които живеят живота си със пристрастеност и имат доста пристрастеност за живот.

Оги посвети живота си на публицистиката, на болките и проблемите на другите, на обществото. Цената, както нормално, заплащат най-близките му, неговото безрезервно семейство.

Журналистиката в действителност не е специалност за ангели, само че в гилдията читавите хора не си кривят душата и признават, че той е учтив и правилен сътрудник, с доста знания в разнообразни области. А на куража и смелостта му да громи властта, без значение от коя партия иде, мнозина прикрито и намерено завиждат. Важното е обаче, че той към този момент е наясно - „ не всичко, което проблясва е злато “, както пеят любимците му от именитата тайфа „ Лед Цепелин “ в „ Стълба към небето “.

Честит рожден ден, Оги!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР