Днес състав на Софийския апелативен съд разгледа жалба на защитата

...
Днес състав на Софийския апелативен съд разгледа жалба на защитата
Коментари Харесай

Оставиха в ареста убиеца на Кристина от София

Днес състав на Софийския апелативен съд прегледа тъжба на отбраната на обвинения за съзнателно ликвидиране Калоян К. за изменение на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека. Той е притеглен в качеството на обвинен за осъществено от него закононарушение по член 116, алинея 1, т. 9 от Наказателен кодекс – съзнателно ликвидиране.
На този стадий от следствието по досъдебното произвеждане е открито, че на 03.04.2023 година, на ул. „ Кукуш “ в гр. София, обвиненият К.К. предизвикал гибелта на 32-годишната Кристина Б. Престъплението е осъществено с огнестрелно оръжие.
В днешно съвещание съдът одобри нови материали по делото – протоколи от огледи и разпити на очевидци, както и изводи от осъществените експертизи. 
Софийският апелативен съд остави без почитание жалбата на отбраната на обвинения, като удостовери определението на първоинстанционния съд, с което му е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
По делото са събрани задоволително доказателства за съществуване на обосновано съмнение за авторството на незаконното действие. Налице е действителна заплаха обвинения Калоян К. да извърши закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР