Днес съществува поверие, че през този удивителен ден може да

...
Днес съществува поверие, че през този удивителен ден може да
Коментари Харесай

Днес е хубав ден, очаквайте изненади

Днес съществува вярване, че през този изумителен ден може да ви се даде опция да се срещнете с човек, който изумително наподобява на вас и може да се вземе за ваш двойник. Напълно евентуално е да живее надалеч от вашия град и да дойде от другия завършек на света дори, с цел да ви порази с вътрешното и външното си подобие с вас. Ако решите да се запознаете, не очаквайте дълга дружба с тази персона.

Ако имате домашни животни вкъщи, то тях ги грози скрита заплаха през днешния ден и най-много на следващия ден. Затова не поверявайте разходката на кучето си на дребни деца, а храненето на котката - на родственици.

Днес е един прекрасен ден. Приближаващият съвпад на Слънцето с Юпитер (планетата на огромното щастие) в символ Скорпион (на 26.10 в 21:11ч) ускорява оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение. Благоприятно за финансови интервенции, спонсорство, меценатство, щедрост, за отправяне на претенции към началническото съсловие. Много е евентуално в този момент да се съгласят на нарастване на заплатата, предоставяне на награда, награди, похвали, материална помощ, покачване в служба. Може тези дни да си пробвате шанса в лотарията и тотото. Благоприятно време за договаряния, брифинги, надпревари, подписване на покупко-продажби, за реализация на нови планове. Цялата тази информация ще важи и за идващите няколко дни.

Към всичко това се прибавя и положителният аспект на Луната към Юпитер. Благоприятно време за възстановяване виталните условия в фамилен кръг, за зачатие също. Днес могат да настъпят значими промени на физически проект. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занятие ще ви донесе задоволство. Благоприятно време за креативните персони, актьори, музиканти, художници. Да се внимава и с алкохола в огромни количества.

Луната е в символ Козирог. Всичко е подчинено на възприятието на дълг и отговорност. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект, а в този момент възприятията са подтиснати. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

6 лунен ден продължава до 12:49ч – Бъдете пасивни, само че не чак да бездействате. Време за амнистия. Насочете мислите си към реализиране на берекет и обич, към положителното. Подходящо е за другарство с противоположния пол и за срещи с тях. Търсете знаците към себе си и посланията, които носят за вас. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве

7 лунен ден стартира в 12:49ч и продължава до 13:36ч на идващия ден – Този ден се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите, а също и в мислите. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени проблеми и проблеми. Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате. Удачен за бързи и краткосрочни каузи. Не би трябвало да се слага начало на нещо дълготрайно. Само делата и дейностите, които са обективни могат да бъдат доведени до крайната си цел. Препоръчва се повече безмълвие, да не се подлага на критика и ругае.

Секс - При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може по-дълга любовна въведения, продължителни любовни игри, доста нежни думи, похвали, декламиране на стихове. Луната ви приканва към сантиментален секс.

Здраве – Противопоказно е гладуването, изчистване на стомаха и червата. Обърнете внимание на дробовете. В този ден елементарно могат да се простудят. Да не се вадят зъби. Да не се ядат яйца и пилешко месо.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Сънища – (предстоящите) И тук обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР