Днес съм тъжна и ме боли.От България си тръгна момче,

...
Днес съм тъжна и ме боли.От България си тръгна момче,
Коментари Харесай

Тъжна съм и ме боли. От България си тръгна момче, което обичам като мой роден син!

Днес съм тъжна и ме боли.

От България си потегли момче, което обичам като мой роден наследник. Момче, с което доста се гордея. Момче, което е извънредно във всяко отношение - необикновено интелигентен, учтив, просветен, трудолюбив, с неповторимо възприятие за комизъм. Момче, с което направихме дружно първата ми благотворителна акция, и което ме сграбчи на секундата с интелигентността и голямото си сърце. Той потегли, тъй като не вижда себе си в България. Не вижда по какъв начин може да се осъществя и да реализира фантазиите си.

И знаете ли кое е страшното - той не отпътува заради финансови аргументи. Много над междинното равнище е фамилията му. Той е финансово и материално гарантиран по метод, за който мечтаят 70% от българите. Емиграцията към този момент не е финансова. Тя е духовна. Децата ни напущат България, тъй като просто не виждат бъдещето си тук.

Те не имат вяра в страната. Не имат вяра, че фантазиите им могат да се осъществен тук.Децата ни си отиват, тъй като не можем да им предложим Бъдеще. Тъжна съм и доста ме боли!

Павлина Етова
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР