Днес съм шокирана от една лъжа и една безотговорност на

...
Днес съм шокирана от една лъжа и една безотговорност на
Коментари Харесай

Нинова яростно: Росен Желязков ме излъга от трибуната

Днес съм шокирана от една неистина и една безнаказаност на народните представители в Народното събрание. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във видео, което се появи в профила й във Facebook. 

" Вече един месец работи Народното събрание. За този един месец на е свършило нищо.

Днес за първи път се събират комисиите към Народното събрание. Има два въпроса, които правя оценка и считам, че са извънредно значими за решение незабавно. Това са войната по пътищата и трафикът на мигранти. Внесохме предложение за завишаване на наказванията до 20 години, за отнемането на моторни транспортни средства, за неспособност за условни присъди.

Днес ръководителят на Народното събрание Росен Желязков ме излъга от трибуната - намерено, пред всички, и умерено. Каза, че е разпоредил нашето искане през днешния ден в правна комисия да бъде прегледано, т.е. да бъде изменен Наказателният кодекс. Не единствено, че не е разпоредил, а и другите парламентарно показани партии в комисията не ни поддържаха. И това решение не беше взето ", споделя тя.

" Искам да се обърна към опечалените фамилии, към почернени майки и татковци, близки, които изгубиха почтени хора по улиците. Вие сте безусловно прави да желаете правдивост и ние сме на ваша страна. И няма да се откажем. Ще настояваме до дъно тези закони да бъдат признати.

Но също по този начин се обръщам и към Вас. Чувала съм доста постоянно: “Те депутатите нищо не правят “, “Те депутатите са неприятни, не се грижат за хората и не вземат решение проблемите на хората “. Моля Ви, когато говорите по този начин, и когато оценявате по този начин, правете разлика. Не ни слагайте в общото. Ние сме с Вас и ще се борим до дъно за правдивост ", показва в умозаключение Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР