Днес съдиите и служителите на РС-Благоевград, изпратиха с парти-изненада в

...
Днес съдиите и служителите на РС-Благоевград, изпратиха с парти-изненада в
Коментари Харесай

В РС-Благоевград! С парти-изненада изпратиха в заслужена почивка съдебния секретар на Ф. Сотирова

Днес съдиите и чиновниците на РС-Благоевград, изпратиха с парти-изненада в заслужена отмора, дългогодишният правосъден секретар Филка Сотирова. Тя е с 41 години трудов стаж в правосъдната институция и обучител на десетки правосъдни секретари, а с неуморният си труд и грижливост, безспорно има и персонален принос при удостояването на съда с грамота за съд –модел в страната през 2006г. и през 2012г.

И. Ф. Председател на съда, арбитър Калина Иванова, връчи на секретаря Филка Сотирова специфичен колаж от фотоси, запечатали хубави и усмихнати момента от работата й в съда, както и специфичният подарък от сътрудниците съдии и правосъдни служители- пакет за едноседмична отмора в курорта „ Паралия Катерини “, Р Гърция.

Специални поздрави и признателност за всеотдайността й и труда й в интерес на правосъдната система, показаха към нея и още трима ръководители на съда-съдия Екатерина Николова, арбитър Владимир Пензов и арбитър Вера Коева. След което, всички присъстващи съдии и правосъдни чиновници си направиха за спомен обща фотография със секретаря Филка Сотирова и я изпратиха с пожелания за хубаво лято и прелестна отмора в Гърция, от която да се върне с доста позитивни страсти и фотоси, в които да бъдат запечатени те.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР