Днес с постановление на наблюдаващия прокурор от районна прокуратура във

...
Днес с постановление на наблюдаващия прокурор от районна прокуратура във
Коментари Харесай

Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите

Днес с разпореждане на наблюдаващия прокурор от районна прокуратура във Враца е била арестувана бандата биячи на Емилио Емилов, оповестиха публично от държавното обвиняване.
Четиримата младежи към този момент са приведени в ареста на пандиза. Предстои внасяне в съда на настояванията на прокуратурата за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените.
Припомняме, че към 04.30 ч. на 9 март 2024 година в центъра на Враца на трима мъже - Г.Г., И.Д. и З.Т., бил нанесен побой. По първични данни ударите били с юмруци и ритници. На потърпевшите са били породени разнообразни по тежест и тип пострадвания. На Г.Г. е било породено строшаване на лява ябълчна кост и на горна челюст вляво, на И.Д. - разкъсно-контузни рани в региона на лицето, охлузвания и отток по тялото, а на З.Т. - кръвонасядания и отток в региона на тялото.
За тежкия престъпен случай в празничната нощ заяви само организация BulNews.



По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета по хулигански подбуди на повече от едно лице. В хода на следствието в качеството на обвинени са привлечени четири лица - Е.М., на 22 години, Ц.С., на 19 години, И.Б., на 22 години, и И.С., на 21 години.
За главатар на бандата от биячи е апетитен 21-годишният Емилио Емилов. Буйният юноша е наследник на притежателя на транспортната компания „ Екофрут “ Емил Марков. За досегашните подвизи на богаташкото синче е писала само медията ни. По тази причина бащата съди организация BulNews, защото обществото получава изобилна информация за осъществяванията на Емилио и неуспеха на фамилията във възпитанието на детето им.
Животът обаче е доста недопечен.
Докато бащата се пробва да затвори устата на медията ни, синът му Емилио прави всичко допустимо да провали тази бащина цел. И към този момент го прави сполучливо.
В момента цялото общество, плюс Министерство на вътрешните работи и прокуратура, са застанали твърдо против изцепките на Емилио Емилов. В този миг е значимо да се следи държанието на магистратите от районния съд във Враца. Там бащата работи сполучливо и по тази причина службите би трябвало да си отварят очите на четири, с цел да може да се стигне до правораздаването, което цяла Враца чака.
А врачани чакат бандата на Емилио да бъде вкарана в пандиза и то за дълго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР