Днес с Plovdiv24.bg се свърза Димка Димова - майката на

...
Днес с Plovdiv24.bg се свърза Димка Димова - майката на
Коментари Харесай

Пловдивчанка се разграничи от дъщеря си с шокираща изповед: Дори не мога да я нарека човек!

Днес с Plovdiv24.bg се свърза Димка Димова - майката на юрист Мария Славкова-Делова. Тя изиска да разяснява публикацията ни  "Пловдивчанин изиска да си купи апартамент, даде едни пари, а в този момент безпомощно чака! " Сега й даваме думата без редакторска интервенция: До всички, коментиращи по-горната публикация по отношение на измамата от страна на юрист Мария Стоянова Славкова-Делова и притежаваната от нея компания "Делови Груп " 99 % и 1 % % от брачна половинка й Нешо Делов Делов, който също единствено по документи се води и Управител на "Делови Груп " ООД. Същите лица,
Адвокат Мария Славкова - Делова и Нейко Гаврилов Ангелов вземат участие с по 50 % в друго сдружение наречено "Българска организация на труда " ООД с водещ Управител още веднъж брачният партньор й Нешо Делов Делов. 
Въпросният господин Нешо Делов е елементарен служащ - ел. поддръжка в КЦМ - Пловдив и от "кухнята " разгласявам на всички, че няма и най-малката визия от никакъв бизнес, камо ли консултантски подобен със сфера на деяние "Недвижими парцели, пазарни изследвания, експертизи в областта на правото или финансите и други... ", както е оповестено в Търговския указател и обществено пространство, че компанията се занимава с изкупувания на вземания, заеми и други всевъзможни услуги а точно: действия по събиране на парични вземания/без наложително осъществяване като държавен или частен правосъден реализатор, бизнес съвещания и пазарни изследвания по отношение на предлагани финансови услуги.
Казвам се Димка Киркова Димова и съм родната майка на въпросната адвокатка Мария Стоянова Славкова - по мъж Славкова-Делова. На всички в публичното медийно пространство обществено декларирам, че мощно се диференцирам и дистанцирам от дейностите на щерка ми адвокатка Мария Стоянова Славкова - Делова и за следващ път се увещавам, че заболяването, от която се беше разболяла през 2008 година - параноидна шизофрения е навлязла в много рискова фаза. Година след брака й със брачна половинка й Нешо Делов от 2010 година насам нямам никакви контакти с нея и тя не е правила опити да се свърже с мен.

Дъщеря ми Мария Славкова-Делова излъга личната си майка, че ще я гледа до края на живота й с ангажимента да припиша половината от жилището ми, в който имам пожизнено право да пребивавам и до ден сегашен, от 2010 година до момента не ме е погледнала, нито ме е потърсила да попита по какъв начин съм. Управителят на двете компании - брачният партньор й Нешо Делов даже един път ми се обади и заплаши по телефона, че ще пристигна, ще смени бравата и ще ме изхвърли с парцалите от жилището ми. Оказа се, че без мое познание през 2013 година трансферира към този момент добития и от татко й останалата една втора част т. е. целия апартамент и го подарява на двете си невръстни деца - тогава на 2 и 3 години и на всичкото от горната страна дава право на прилагане на брачна половинка си Нешо Делов на жилището, без аз даже да съм известена. Дава право на прилагане на татко си, с което анулира съдийско решение от 1993 година при развода - отнето право на прилагане от брачна половинка ми. 

С подправено пълномощие трансферира партидата на EVN (Топлофикация) на жилището откакто даде обещание, че ще заплаща топлата вода, до момента в който съм жива от нейното име назад на мое име и в този момент не мога да я спра без единодушието на притежателите на жилището - де факто невръстните й деца, на които е трансфериран жилището, а те двамата със брачна половинка си са вписани като настойници.

Тя мен, личната си майка, мъчи към този момент 7 години с шизофреничните си дейности, мога да си показва каква мощ има да манипулира всички Вас - нейните клиенти. Дъщеря ми е занаятчия на операциите, на празните обещания, невършенето и несвършването на работа. Много безсистемен и супер безсрамно безконтролен човек. Не мога даже да я нарека човек, тъй като тези полезности при нея от дълго време са се заличили с заболяването. Документите в Пловдивския психодиспансер, съм уверена, от дълго време са "изгубени " и престоят й от 15 дни в психодиспансера 2008 година и още 15 дни в Държавна болница, никой не може да потвърди, с изключение на аз, майка й, татко й, трима прокурори, един прочут юрист и лекуващата лекарката, която сега работи на свободна процедура.

Г-н Михайлов, Вие изобщо не сте единственият измамен, потърпевш и пострадал от дейностите на щерка ми. Заради "печата на челото й - по рождение юрист синът ми (брат й) също няма да получи никакво полагаемо завещание от татко си. (В момента продава и равнища в с.Труд, може да се види в обявите й). Така, че откакто със личното си семейство се гаври по този перверзен метод, мога да си показва какво прави с Вас - клиентите й.

Въпросният профсъюзен началник, за който загатва в коментара си под публикацията потребителят krasi mitev, е починалият към този момент Желязко Христов - началник на КНСБ, с който учих в един клас в Руската гимназия - Пловдив. Всички могат да схванат по какъв начин една адвокатка без родители юристи и родственици юристи, може да стане юрист - само със сериозните връзки и поддръжка на майка й, която я е родила и 36 години се е грижила всекидневно за нея от бебешки пелени до връзките ми в Адвокатска гилдия София. 

Без мен юрист Мария Стоянова Славкова, която в този момент се води и Делова, нямаше не юрист, а с това надменно, бих споделила, мъжко държание и самочувствие нямаше и шивачка във фабрика да я вземат, камо ли продавачка на пазара, тъй като там сигурно щеше да яде пердах, и то всеки ден. Не се доверявайте на този човек - обществено декларирам, че тя страда от психическо разстройство, параноидна шизофрения и би трябвало да престане да работи като юрист и да стартира да се лекува.

Радвам се, господин Михайлов, че сте подхванали тази самодейност, тъй като тя излага името ми не от през днешния ден, а и от доста по отпреди. Бях прекомерно добра с нея, само че времената за мен към този момент от дълго време се трансформираха. Този неин следващ бизнес с жилища от правосъдни реализатори е нейна скорошна "блестяща ", отново дублирам, поредна концепция от април 2017 година Не имах вяра, че ще изкара толкоз дълго време. Преди това виждам от интернет, че е имала и Агенция за запознанства за "сериозни " хора. Така че, в случай че Вие имате сериозното желание да си върнете най-малко част от взетите пари и получите някакво отмъщение, аз - Димка Димова, майката на юрист Мария Славкова Делова, стоя 100 % зад Вас.

Заставам и зад всички останали, които са сметнали, че по някакъв метод са ощетени от нея. Имейлът ми е [email protected], в случай че имате каквито и да е въпроси, свързани с щерка ми, за всичко изложеното нагоре съм подготвена да потвърждавам. Имам и още доста какво да прибавя. С истината можем да спечелим всичко, господин Михайлов! Сега е моментът!  "Когато един Човек не оценя положителната ти страна, значи е пристигнал момента за неприятната! "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР