Днес, с официална първа копка, дадохме старт на проекта за

...
Днес, с официална първа копка, дадохме старт на проекта за
Коментари Харесай

Започна ремонтът на участъка на бул. Европа в Божурище

Днес, с публична първа копка, дадохме старт на плана за изцяло преасфалтиране на бул. Европа.
Дълги години положението на основната улица бе неглижирано и се утежняваше. Още през първия ми мандат като кмет, дружно с общинската администрация, изготвихме и входирахме план за реорганизация и рехабилитация на булеварда.
Това написа в профила си във Facebook кметът на Божурище Георги Димов
Градоначалникът споделя още, че реализирането на плана е лишило повече време от предстоящото и той и екипът му са срещнали разнообразни компликации.
" Тук е моментът да благодаря на рационалните и здравомислещи общински съветници, които подкрепяха плана от самото начало, на екипа ми в общинската администрация, който полагаше и ще продължи да поставя неимоверни старания и труд, с цел да се случват положителните неща в нашата община, благодаря и на Вас - жителите на община Божурище, за търпението, поддръжката и разбирането ", показва Димов.

Димов напомня, че цялостното преасфалтиране на бул. Европа е бил един от главните му цели, залегнали в предизборната му платформа.
" Вече добре ме познавате и знаете, че обещая ли нещо, го извършвам непременно! Извървяхме дълъг и нелек път, само че спънките не ни отхвърлиха и с общи старания стигнахме дотук. Благодаря Ви! И Ви апелирам да деянията още малко самообладание и схващане. Докато трае самият ремонт, ще се основат неудобства за придвижването, само че ще се постараем те да са сведени до най-малко и въпреки всичко всички ние знаем, че е за положително. Крайният резултат - напълно преасфалтираната основна улица на града и общината, ще способства за създаване на европейския образ на Божурище, към който в последните няколко години стремително вървим и се доближаваме от ден на ден. Изпълнението на плана ще се следи зорко от способените лица и давам обещание Ви, напълно скоро ще се радваме на чисто нов бул. Европа ", безапелационен е кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР