Днес с колегите Младен Маринов и Иван Миховски се срещнахме

...
Днес с колегите Младен Маринов и Иван Миховски се срещнахме
Коментари Харесай

Николай Нанков: До края на март ще бъде завършен изходът на Троян към Беклемето

" Днес с сътрудниците Младен Маринов и Иван Миховски се срещнахме като претенденти за народни представители с кмета на община Троян Донка Михайлова. Разговаряхме за поетите от държавното управление задължения към жителите на града и общината и изтъкнахме, че те се извършват и надграждат ". Това заяви във Фейсбук заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч. Той напомня, че през юни 2019 година при посещаване в Троян министър председателят Бойко Борисов е оповестил решение на Министерския съвет, с което се отпускат 2,6 млн. лева за построяването на третата клетка на депото за боклуци, която към този момент се построява.
Други към 2,2 млн. лева пък бяха дадени за създаване на пътна връзка сред Път II-35 и Път III-357 в Троян с ново мостово оборудване, чието стартиране следва. Със завършването на шосейния мост с дължина 43,2 м над река Бели Осъм директният трафик се изнася от центъра на града през индустриалната зона. Изпълнението на плана е също и първи стадий от построяването на обходен път на града.
 Нанков: С довършването на Хемус ще сбъднем десетилетна фантазия на Северна България Нанков: С довършването на " Хемус " ще сбъднем десетилетна фантазия на Северна България
Довършването на автомагистрала „ Хемус “ до 2024 година остава наш главен приоритет. За разлика от съперниците ни, които предлага...
" Продължаваме работата и сега до края на март ще бъде приключен и изходът на Троян към Беклемето. Предстои да продължим и с ремонт на 2 км от бензиностанцията надолу към изхода на Троян в посока Ловеч, с цел да може да се приключи изцяло този сектор на северния вход. Уверих кмета на Троян и жителите на общината, че могат да разчитат на цялостната поддръжка за построяването на заслони на Беклемето, с цел да се реши един доста сериозен проблем за пътуващите и бизнеса всяка зима – проходимостта на Троянския проход и той да може да се употребява целогодишно ", оповестява още Николай Нанков. Той добавя, че сега в община Троян продължава и ремонтът на пътя Лесидрен-Дълбок дол-гара Добродан, като се чака да завърши до края на юни.
" Изтъкнах още, че община Троян е пример на положително взаимоотношение сред централната и локалната власт, тъй като когато се работи за ползите на хората, партийната принадлежност е без значение. ГЕРБ не дели политически кметовете и тези, които работят, са абсолютно подкрепяни. Дума, която министър председателят даде още в първия си мандат и съблюдава и в идващите два. И сигурен съм, ще продължи да съблюдава ", безапелационен е Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР