Днес с изумление разбрах, че Кирил Петков си е позволил

...
Днес с изумление разбрах, че Кирил Петков си е позволил
Коментари Харесай

Кирил Петков казал за Каримански: „Този корумпиран педе*аст“ 


„ Днес с учудване разбрах, че Кирил Петков си е разрешил да направи извънредно нецензурна, груба и невъзпитана подготовка в персонален проект към господин Любомир Каримански, претендент за шеф на Българска народна банка. От почитание към вас няма да изтъквам точните му думи “.

Това написа нощес в профила си във Facebook ръководителят на Има Такъв Народ Слави Трифонов, който провокира учудване с изказванието си за замяна на нецензурни обиди вътре в обединението. Нито той, нито някой от обкръжението му обаче споделиха публично какво толкоз неприемливо в чисто човешки проект е изрекъл министър председателят.

Според Lupa.bg грубата имитация, която е изрекъл Кирил Петков по адрес на финансиста Каримански e „ Този подкупен педе*аст няма по какъв начин да бъде началник на Българска народна банка! “. Фразата била изречена в наличието на други четирима представители на Министерския съвет преди 2 дни, само че самият Каримански не е участвал и репликата му била препредадена по-късно. Тя е вбесила депутатите от Има Такъв Народ.

Каримански минава за извънредно непосредствен до Слави Трифонов и съгласно осведомени точно той е индивида, който в последните 5 години се грижи за персоналните му финанси. Публична загадка е, че парите на шоумена-политик минават през офшорни сметки. 50-годишният Любомир Каримански е ерген, няма семейство и деца.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР