Днес руският президент Владимир Путин за кратко загуби ума и

...
Днес руският президент Владимир Путин за кратко загуби ума и
Коментари Харесай

Владимир Путин отговаряше на въпроси от ИИ версия на себе си и не само

Днес съветският президент Владимир Путин за малко загуби мозъка и дума, когато се сблъска с версия на себе си, основана от изкуствен интелект.

„ Двойникът “ се възползва от опцията да зададе въпрос на Путин за изкуствения разсъдък по време на годишната конференция, на която десетки обаждащи се от цялата страна бяха свързани с президента посредством видеовръзка.

„ Владимир Владимирович, здравейте, аз съм студент в Санктпетербургския държавен университет. Искам да попитам, правилно ли е, че имате доста двойници? “

попита ИИ двойникът, предизвиквайки смях измежду аудиторията в залата с Путин

В западните медии постоянно се появяват спекулации, че Путин има един или повече двойници, които го заместват при някои обществени изяви заради хипотетични здравословни проблеми. Кремъл отхвърли това и съобщи, че здравословното положение на президента е чудесно.

„ Виждам, че може би наподобявате на мен и говорите с моя глас, само че аз се замислих и взех решение, че единствено един човек би трябвало да наподобява на мен и да приказва с моя глас, и това ще бъда аз. “

отговори Путин

В отговор на въпрос (зададен не от ИИ) за продължаващата към този момент съвсем две години руско-украинска война Путин съобщи, че мирът с Украйна е вероятен единствено откакто Москва реализира задачите си в спора.

„ Мир ще има, когато реализираме задачите си. Те не се трансформират. Ще ви напомня защо говорихме – за денацификация и демилитаризация на Украйна и за нейния безпристрастен статут. “

каза той по време на конференцията

В отговор на различен въпрос, хвърлен към него по време на конференцията, Владимир Путин сервира рядко опрощение на деец поради високите цени на яйцата в страната.

Той се извини и на пенсионерка, когато тя се оплака от повишението на цените на питателните артикули в страната. Ирина Акопова е показана седнала на кухненската си маса и се обръща към президента посредством видеовръзка. Тя се оплака, че цените на яйцата, пилешките гърди и крилцата са скочили до небето.

„ Владимир Владимирович, съжалете пенсионерите! Ние не получаваме милиони от пенсиите си. Решете това – нямаме към кого да се обърнем. Много съм ви признателна, разгадавам на вас да помогнете “.

каза тя

В отговор на въпроса президентът Путин съобщи:

„ Извинявам се за това, само че това е неуспех в работата на правителството… Обещавам, че обстановката ще бъде поправена в най-скоро време. “

Маратонът на въпросите е формат, в който Путин получава опция да изрази съпричастността си към паниките на елементарните хора. По това време той разпореди на съответните чиновници да подредят жалбите и запитванията, отправени от жителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР