Днес роднини и приятели погребаха убития при опит за кражба

...
Днес роднини и приятели погребаха убития при опит за кражба
Коментари Харесай

Погребаха Жоро Плъха, брат му се закани да съди жената на доктора

Днес родственици и другари погребаха убития при опит за кражба Жоро Джевизов - Плъха. Това се случва седмица откакто трупът му бе открит върху кола зад Областната администрация. Тялото е освободено с позволение на наблюдаващия прокурор, откакто са завършили всички експертизи, които ще бъдат нужни за следствието. Около трийсетина души изпратиха Джевизов на Рогошко шосе. В квартала имаше засилено полицейско наличие, няколко патрулки на Шесто районно следяха да няма провокации, написа trafficnews.bg.

В Столипиново тематиката за убийството продължава да е измежду най- коментираните.

В персоналният си профил, братът на Джевизов – Илия, изрично декларира, че ще съди както лекар Димитров, по този начин и брачната половинка му. От текста се схваща, че повода за това са разказите на дамата, които съгласно него са неистина.

„ Ще се борим до край за теб, братко”, написа Илия в профила си.



Самият Джевизов е осъждан цели 9 пъти за обири, което на процедура значи, че осъществените от него закононарушения са в пъти повече. Той има близо 30 регистрации за разнообразни закононарушения в полицията, само че не всяко от тях е стигало до съда.

Дори негови съседи в квартала разясняват, че махалата е пропищяла от него и всички си отдъхвали, когато влизал в пандиза, с цел да излежи следващата си присъда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР