* Днес решихме да ви припомним една статия, която смятаме,

...
* Днес решихме да ви припомним една статия, която смятаме,
Коментари Харесай

Как да влияете на мъжа, за да получите каквото искате?

* Днес взехме решение да ви напомним една публикация, която считаме, че е нужно да прочетете още веднъж. Защото същинските мъже знаят какво вършим, само че го разрешават... единствено, в случай че е направено вярно от нас (бел.ред.)

Мъжете в действителност копнеят да ви дадат каквото желаете, въпреки че в никакъв случай няма да ви го кажат намерено. Това, което те желаят, е да бъдат очаровани по този начин, че да вършат старания за дамата .

Ако методите дипломатично, съвсем няма нещо, което мъжът да ви откаже. Но помнете, че за осъществяването на долуизброената стратегия  се изисква самообладание, неизменност и от време на време преодоляване на желанието ви да имате всичко тук, в този момент и незабавно .

Последното са упования, присъщи за децата, тъй че оставете детинското тракане с крайник, за да се превърнете във възрастен човек и неустоима жена.

Думите са доста мощен метод да влияем на другите, само че не толкоз думите са значими, колкото метода, по който ги споделяме.

Например, в случай че кажете на някой мъж по какъв начин тъкмо желаете да ви обича, да се грижи за вас, да ви третира и така нататък, тогава... нали знаете, мъжете, такива каквито са, не обичат да им казвате какво да вършат .

Особено пък по какъв начин да ви обичат и да се грижат за вас . Затова е добре умишлено да " бомбардирате "  ума му с думи, които го предизвикват да се отнася добре към вас, без непосредствено да му диктуват това.
 Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
Често предлагам на клиентките си, които са сингъл и интензивно се срещат с мъже, да употребяват една от обичаните ми изречения: " Животът е нежно нещо, бъди деликатен с мен! "   След три-четири сходни случки, към този момент единствено би трябвало да стартират: " Животът е нежно нещо... "  и мъжете сами прибавят: " Бъди деликатен с мен! "  

Още от първата среща мъжете запомнят тези думи и всеки от тях се старае да бъде деликатен с дамата. Дамата, която го споделя, прави тази фраза нещо като своя запазена марка .

Ако някой мъж стартира да приема любовта ѝ, като че ли му се поставя, дамата просто споделя: „ Животът е нежно нещо... ” и той незабавно отговяря: „ Знам, би трябвало да бъда деликатен ”, или " Ясно, тази жена тук има потребност от внимание "  , или " Ооо, значи в този момент не съм деликатен! "



Това е забавен метод да провокирате размисъл и да докоснете нечие сърце . За разлика от другите подходи да си " желаете своето ", които основават различия и стрес, този оставя мъжа свободен, тъй като той схваща, че върху него не се оказва напън – по тази причина няма потребност да става недоверчив, мнителен и да се настройва за спор.

Неговото решение да взе участие в връзките се основава на личния му избор, а не на операция и надзор.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР