Днес решихме да разкрием някои тайни, свързани с анания секс. Каквото

...
Днес решихме да разкрием някои тайни, свързани с анания секс.
Каквото
Коментари Харесай

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените

Днес взехме решение да разкрием някои секрети, свързани с анания секс.
Каквото и да си приказваме той е един от най-популярните способи за наслаждение. Въпреки общото мнение и рецензия, не бързайте да вършиме заключения, тъй като този тип секс ще ви разреши да достигнете безусловно нови висоти и да разнообразите половия живот. 
Но е добре и да ви напомним, че преди време стана ясно, че съпрузи четири години се скъсваха от секс, с цел да си имат бебе! Накрая се оказа, че го вършат погрешно, а дамата даже е девствена.
В публикация в този момент обаче ще разбулим огромна загадка, обвързвана с аналния секс. А точно какви са възприятията по време на анален секс, които мъжете и дамите изпитват, до момента в който го вършат.
Самата фраза „ анален секс ” произлиза от два съставния елемент - anus („ анус ”) и sex („ секс/пол ”). Това е комбиниране, където вместо вагината на дамата се включва анусът й (за аналния секс сред мъже няма да говорим). 
Ако се обърнете към терминологията, то аналният секс е типичен сексуален акт, където има деен и въздържан „ състезател ”. 
Когато мъжът прониква в дамата тя би трябвало да е заела комфортна поза, с цел да може и двамата да се насладят на чувството и самото навлизане да е допустимо.
Но какви усеща поражда аналният секс?

Първият път 
Ако досега не сте практикували анален секс, то е допустимо да изпитате омерзение или боязън. Причината е елементарна: с цел да употребявате ануса за полови цели, той би трябвало да бъде „ развъртян ” - това ще помогне да се понижи болката и да ви освободи от боязън.  Но преди да приказваме за това по какъв начин да подготвите тялото си за новото наслаждение, е значимо да опишем възприятията на аналния секс, които пораждат, изключително в случай че го вършиме за първи път.

Първо – неудобството. Дискомфортът от непознатото възприятие е главният проблем. Тъй като не сте привикнали с това чувство може да изпитате странни усеща от към дебелото си черво, а това да ви накара да се засрамите. Не се тормозете – даже и да стане някоя непредвидена издънка, то знайте, че ви е за първи път и е обикновено. В идващите случаи ще знаете по какъв начин да контролирате дебелото си черво.

Второ – болката. Ако преди първото анално навлизане не сте създали някои значими неща, то може да изпитате болежка. Страхът от тази болежка плаши доста хора, тъй като преди не са имали такива чувства. При анален секс за първи път е значимо да вършиме всичко безпрепятствено, постепенно и допустимо най-точно. И никога не забравяйте, ч даже и там би трябвало да сте хубаво овлажнени, с цел да няма ненужно обтягане на кожата. А и е добре преди сътрудникът ви да проникне с пенис си да го направи с пръст, с цел да „ развие ” ануса ви.
Но какво изпитват мъжете и дамите по време на анален секс?

Чувствата при жените 
Всички усеща по време на анален секс при дамите са директно подвластни от размера на пениса на колегата, диаметъра, дълбочината на навлизане и определената поза. Но този тип секс дава доста наслаждение на нежния пол, и всичко това с помощта на физиологията. Причината е елементарна: по време на проникването, пенисът подтиква освен пръстена на сфинктера, само че и клитора и прословутата G точка. Момичетата, които постоянно практикуват анален секс, означават, че от време на време възприятията са по-силни и готини, в сравнение с при вагиналния секс. Също по този начин се отбелязва и опцията да се получи необикновен двоен оргазъм, който може да продължи до няколко минути – сътрудникът умерено може да прониква с пениса си в ануса, а с пръсти във вагината на дамата.
 
Чувствата при мъжете 
Според многочислените мнения от мощния пол, може да се стигне до извода, че мъжете просто са възхитени от опцията да вършат анален секс с партньорката си. И всичко това, тъй като ректумът на дамата безусловно стиска пениса на мъжа с херметичен пръстен по време на проникването. Поради това оргазъм при мъжете идва по-бързо и продължава по-дълго време. Също по този начин, мъжете означават, че по време на анален секс „ нямат възприятие за ограничаване ”, тъй като пенисът им непрекъснато лежи върху матката във влагалището. Те са безапелационни, че анусът е доста по-стегнат от вагината на всяка жена и това ги възбужда в допълнение. Плюс това и на тях им доставя наслаждение да доставят двоен оргазъм на партньорката си – да проникват с пениса анално, а с пръсти вагинално. И изводът е, че даже и да ви е боязън с верният сътрудник си заслужава да пробвате, защото удоволствието и за двама ви ще бъде ново, несравнимо мощно и запаметяващо се. И въпреки всичко – бъдете деликатни, в случай че вършиме всичко както би трябвало не би трябвало да има болежка или непотребен доскомфорт, а единствено висшо наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР