Днес разговорите за сексуалната ориентация са по-свободни откогато и да

...
Днес разговорите за сексуалната ориентация са по-свободни откогато и да
Коментари Харесай

Когато искаме да правим секс само със себе си

Днес диалозите за половата ориентировка са по-свободни след като и да било. Всеки има правото да обича който си изиска и да го съобщи обществено, даже това да не се хареса на всички. А определенията за половост валят едно след друго.

Автосексуалността не е ново разбиране, само че в последно време все по-често се загатва. Както се досещаме от името, става дума за полово привличане към нас самите . Останалите не са обект на интимно предпочитание, а съвършената нощ включва усамотение и самозадоволяване.
 Снимка 410629

Да доставиш полово наслаждение самичък на себе си е всекидневно и при хората, които имат сътрудници, без значение дали от същия или от другия пол. Човек най-добре познава личното си тяло и знае какво да прави с него, с цел да стигне до края, написа Pink News.

Но при автосексуалността това е желаната опция на сексуален акт, тъй като останалите хора не могат да провокират полово предпочитание, а само нашата физика може да ни възбуди .
 Бисексуалните модели, които не крият своята ориентировка
Бисексуалните модели, които не крият своята ориентировка

От Кара Делевин до Анджела Боуи

Мастурбацията е секс с човек, който обичаме. До този извод доближава и Уди Алън в един от филмите си преди доста, доста години. Надали е предполагал, че в бъдещето тези думи ще се поясняват и като определение на автосексуалност...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР