Днес разбрахме премиерната дата на Frostpunk, но това няма да

...
Днес разбрахме премиерната дата на Frostpunk, но това няма да
Коментари Харесай

Излезе първо геймплей видео към The Alters

Днес разбрахме премиерната дата на Frostpunk, само че това няма да е единствената вест, обвързвана с предстоящ план на 11 bit studios.

Вчера Microsoft организираха Xbox Partner Preview – събитие, на което бяха показани няколко игри, които ще се появят за Xbox Game Pass. Става дума за бъдещи игри, които ще влязат в абонаментната услуга на Microsoft от премиерата им. Изненада беше появяването на геймплей видео към The Alters на 11 Bit Studios.

Разкрита през лятото на предходната година, The Alters ще ви показа една история, която няма да е пресилено да назовем неповторима. Вашият воин Ян е изпратен на мрачна и рискова планета в Космоса. На нея вие би трябвало да извършите сами задача, до момента в който сте на борда на преносима станция. Откривайки неповторимо за планетата вещество намирате метод да се справите по-добре с задачата си. Поне по този начин наподобява на пръв взор. Но в действителност си навличате надалеч по-големи проблеми.

Чрез квантовия компютър и субстанцията, вие създавате свои алтер-егота. Това са идентични на вас живи клонинги, само че и освен. Те съставляват ваши версии, поели по друг път след изработен от вас значим витален избор. Така да вземем за пример един от тях може да е алтер-его на вас, което е решило да не напуща лицей. А друго – което е останало и се е борило за брака си, а не както вие самият сте решили да изоставите битката.

Изглежда, че основателите на This War of Mine няма да изневерят на себе си и за следващ път ще ни предложат увлекателно и автентично прекарване. Освен това, както може да видите и от видеото, The Alters не наподобява като другите игри на 11 Bit. Нито на изометричното стиймпънк премеждие Frostpunk, нито на минималистичната This War of Mine. За страдание обаче нямаме съответна дата на излизане на играта.

The Alters излиза за платформите на Xbox Series X|S, PS5 и PC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР