„Днес разбрах, че Приватизаторката е разбрала коя съм. Днес разбрах

...
„Днес разбрах, че Приватизаторката е разбрала коя съм. Днес разбрах
Коментари Харесай

Атанасова: Приватизаторката Нинова ще обогати правния мир

„ Днес разбрах, че Приватизаторката е схванала коя съм. Днес разбрах и че тя ще завежда каузи както към мен, по този начин и към ГЕРБ за клюка, неистина или манипулиране мнението на държавен орган. Бих желала да кажа, че с това евентуално ще обогати правната доктрина, тъй като до момента в правния мир не е известно, някой, било то и приватизатор, да съди политическа партия за някакви операции “. Това съобщи Десислава Атанасова по отношение на оповестената информация от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че ще съди депутатката Атанасова и партията ГЕРБ за изнесената информация във връзка на контракта за приватизация на "Техноимпекс ".

Според нея Българска социалистическа партия е в шизофренично положение, защото през 2001 година назовават процеса на приватизация плячкосване и заграбване.

„ По-важното, което обаче през днешния ден не разбрахме е следното: дали госпожа Приватизаторката е подписвала през 1999 година контракт за приватизацията или отхвърля подписа да е нейн? Дали е подписвала три спомагателни съглашения за намаляването на цената на приватизацинонния контракт, дали през 2001 година позицията на Българска социалистическа партия е тази, която е разказана на Висшия съвет на Българска социалистическа партия, наречена: „ Корупцията главен детайл в ръководството на Съюз на демократичните сили “ и дали опорните им точки на „ Позитано “ 20 свършиха? “, попита Атанасова.

Тя попита дали тогавашният престиж на Българска социалистическа партия е имал неверна преценка. Атанасова уточни, че в книгата попадат имената на: Андрей Пантев, Михаил Миков, Евгения Живкова, Татяна Дончева, Георги Пирински, Румен Петков, Благовест Сендов, Петър Мутафчиев, Сергей Станишев, Ирина Бокова, Любен Корнезов и в нея е разказана приватизацията на "Техноимпекс ".

„ Призовавам Българска социалистическа партия за спор. Не с нас. За нас обстоятелствата са известни. За нас истината е тази и която е разказана в тази брошура „ Корупцията “, а и към този момент много години след времето на прехода е конкретизирана, само че дано се уточнят те – дали сега губят еднаквост като обществена или лява партия, дали водачът им е еволюирал, както се изрази различен техен съпартиец “, сподели Атанасова.

Тя прикани Корнелия Нинова, в случай че желае да заведе каузи и по отношение на тези изказвания.

Дир. бг напомня, че Нинова разгласи този следобяд, че делото ще е за клюка и за корист и манипулиране на мнение на публични органи. Според Нинова, Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществени закононарушения, че има осъществени инспекции, и все пак е траяла да клюки и да лъже в общественото пространство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР