Днес разбрах, че ГЕРБ не ми вярват. А ние вярваме

...
Днес разбрах, че ГЕРБ не ми вярват. А ние вярваме
Коментари Харесай

Министър Иван Шишков: ГЕРБ се държат така все едно не са управлявали до средата на 2021 г.

" Днес разбрах, че ГЕРБ не ми имат вяра. А ние имаме вяра ли на ГЕРБ, откакто на всички ни обещаваха, че автомагистрала " Хемус “ се строи, а се оказа, че не се строи, единствено е платена? Сега се държат все едно не са били в никакъв случай на власт и доникъде на 2021 година не са живели в тази страна “. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков във връзка изказване на представители на политическата партия, оповестяват от пресцентъра на министерството.

Изключително значима е тематиката, която отворих още като заместник-регионален министър, за ремонтите, които са възлагани главно от ГЕРБ. Логично е да не бъдат удовлетворени от обстоятелствата, които излизат, и аз да бъда отговорен, което не ме тормози, сподели още районният министър. Логично е и аз да не мисля това, което мисли ГЕРБ. Той подсети, че огромна част от главните и настоящи поправки на пътища са възлагани през 2020 година до лятото на 2021 година – значи от ГЕРБ. След това всичко е възлагано от предходния постоянен кабинет. Министърът добави, че ще направи инспекция дали има възлагания в мандата на настоящия длъжностен кабинет. Намирам за разумно за тях неприятният вестоносец да бъда аз, както и да съм отговорен, разяснява министър Шишков.

Предишните ръководещи се държат по този начин все едно не са живели в тази страна. Само че ние сме живели и всички знаем какво се е случило, сподели още той. Регионалният министър означи, че когато е почнал да приказва за мащаба на противозаконното строителство, някогашният районен министър господин Нанков е разкрил предизборната си акция с него. Арх. Шишков сподели, че очевидно политическата мощ, която разпореди противозаконното строителство, не откри мощ да направи по този начин, че това нелегално строителство да бъде узаконено и оповестено за търпимо. " Защото нямаме потребност от политически фойерверки, нямаме потребност да съборим нелегално строителство, въпреки и възлагано от политическа партия ГЕРБ. Имаме желанието да си употребяваме

инфраструктурата, която е на всички жители на България “, съобщи районният министър.

" Правя инспекции и ще продължа да ги върша. Странното е за какво в този момент, когато ГЕРБ не е на власт, приказва за самостоятелни експертизи, което ме учудва, сподели още министър Шишков. Ще създадем инспекции там, където считаме, че е належащо. Вече направихме няколко и резултатите от тях коментирахме няколко месеца. Ще създадем на всички места, където е належащо. Няма да вършим пиар акции на ГЕРБ, с цел да може те да си вършат предизборната си акция в тази посока. Ще работим като специалисти. Всичко, което излиза и ще продължи да излиза като нелегално строителство, е въпрос единствено на обстоятелства, а не на офанзива към политическата партия. За страдание, те това са сътворили и това ще продължаваме да чуваме “, добави той.

" ДНСК е институцията, която има изключителна роля в стартирането на интерконектора, тя си прави работата и вади обстоятелствата, а не съставлява " бухалка “, както счита господин Нанков. Фактите не са бухалка. Самото разбиране " бухалка “ може би отива за устата на някои политици, само че не и на мен, заради тази причина ми е доста мъчно да го разясня “, сподели още в отговор на въпрос министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР