Днес разбираме кой ще успее да грабне най-голямото индивидуално отличие

...
Днес разбираме кой ще успее да грабне най-голямото индивидуално отличие
Коментари Харесай

Днес разбираме кой ще грабне отличието Златна топка

Днес разбираме кой ще успее да грабне най-голямото самостоятелно отличие във футбола -  " Златна топка ". Трескаво се готвят всички за церемонията, която ще се организира в Париж. Най-много извоювани наградата " Златна топка " има Лионел Меси - 7. Именно аржентинецът сграбчи и последното отличие през 2021 година.

Фаворит за тазгодижната премия е френският нападател Карим Бензема. Футболистът на Реал Мадрид съумя да завоюва вътрешното състезание в Испания и да завоюва трофея от Шампионската лига, като бе и топ голмайстор на шампионата със своите 15 попадения. Бензема се разписа и най-вече пъти в испанската Ла Лига - 27 гола. Очаква се Килиан Мбапе, Мохамед Салах и Ерлинг Халанд също да са измежду първите имена.

Тази година разпоредбите, по които се връчва премията, са изменени. Най-важният фактор, който се взима поради, е самостоятелното показване на играча. На второ място ще се следи за отборното показване и завоюваните титли. 

Лионел Меси не е измежду номинираните, въпреки и неговият огромен противник Кристиано Роналдо, да попадна в листата. Карим Бензема, в случай че завоюва наградата, ще стане 45-ият състезател завоювал " Златна топка ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР