Днес Районен съд Пловдив ще се произнесе по ЧНД №

...
Днес Районен съд Пловдив ще се произнесе по ЧНД №
Коментари Харесай

Доведоха в съда Чеченеца и другите двама, името на Емили е Даниел

Днес Районен съд Пловдив ще се произнесе по ЧНД № 2281/2023 година по разказа на 25 н.с. по разказа на районен съд – Пловдив, формирано по импортирано искане от районна прокуратура – Пловдив на съображение член 64, ал.1, вр. член 63, ал.1 от Наказателно-процесуален кодекс за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на лицата Даниел Руменов Йорданов (Емили), Тошо Куката и Петко Караилиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Същите са привлечени като обвинени с Постановление на районна прокуратура – Пловдив от 06.04.2023г. – пр.пр. №4073/2023г., Директива за птиците № 215/2023г. по разказа на 02 районно управление (на МВР) при ОДМВР – Пловдив за закононарушение по чл.325, ал.2, вр. с ал.1, вр. с чл.20, ал.2 вр. с ал.1 от Наказателен кодекс.

Те са упрекнати за това, за това, че на 03.04.2023 година в Пловдив, като причинители, в съучастничество, са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили очевидеца Д.Д.Д. от Пловдив да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР