Днес Районен съд Пловдив гледа мярката за неотклонение на 51

...
Днес Районен съд Пловдив гледа мярката за неотклонение на 51
Коментари Харесай

Задържаха жена, извършвала измами с пенсии в Пловдив

Днес Районен съд Пловдив гледа мярката за неотклонение на 51 годишната Силвия Маринова , търсена от 2014 година за измами, свързани с Национален осигурителен институт. Схемата е същата като на Александрина Георгиева, арестувана преди месец. И Маринова, както и Георгиева, е записала компания за осъществяване на пенсионни услуги. Тя е обещавала цялостна документи за пенсиониране, а на клиентите с недостигащ стаж, е предложила да го закупуват. Както и в другата скица, хората са давали парите на нея, само че вместо да го заплати, тя е изготвяла подправени документи за Национален осигурителен институт.
По някои данни, и двете дами са работили едновременно в Национален осигурителен институт и са напуснали през 90-те, а след това измамничката от днешното дело е работила във компанията на другата прочут интервал, след който, явно, е решила сама да прави същото. Оттогава, горе долу, се знае и за изчезнали 240 пенсионни досиета от Национален осигурителен институт. Част от тях бяха открити при обиска на жилището на Георгиева. 
Днешното решение на съда по отношение на дамата, която се укрива от най-малко четири години, е непрекъсната мярка за неотклонение. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР