Днес Радослав Янков се завърна в България след участието си

...
Днес Радослав Янков се завърна в България след участието си
Коментари Харесай

Радо Янков: Голямото ми желание за добро класиране ми попречи

Днес Радослав Янков се завърна в България след присъединяване си на Олимпиадата в ПьонгЧанг. Сноубордистът ни отпадна още в квалификациите.

 Радослав Янков отпадна още в квалификациите в ПьонгЧанг
Радо Янков остана 19-и в ПьонгЧанг, отпадна още в квалификациите

Теодора Пенчева също не съумя да впечатли

" Разочарован съм, защото всичко беше фокусирано върху самата Олимпиада. Не знам дали това не беше неточност, тъй като по този начин се повишават личните ти упования и желанието. Може би огромното предпочитание за положително класиране ми попречи.

За разлика от всички останали, ние имахме положителни условия, добре готова писта, снегът беше добър. Нашата подготовка там мина префектно. От началото до края имахме съвършени условия за подготовка. Условията бяха положителни и на надпреварата, не е имало нещо странично, което да ми е попречило.

 Треньорът на Радо Янков: Аз имам вяра в теб!
Треньорът на Радо Янков: Аз имам вяра в теб!

Георги Атанасов поддържа възпитаника си, откакто той отпадна от Олимпиадата в ПьонгЧанг

От началото на годината имах проблеми с оборудването и късно се върнах към остарялата екипировка, защото трябваше да тествам всичко. Може би не беше вярно да тествам толкоз доста неща, тъй като сега, в който се върнах към остарялата екипировка, карането стартира да ми се получава, само че може би беше малко късно ", сподели Янков пред публицистите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР