Днес работата на БФС беше подкрепена от 435 делегати. Протестите

...
Днес работата на БФС беше подкрепена от 435 делегати. Протестите
Коментари Харесай

Протестите на феновете са платени. Знаете от кого

" Днес работата на БФС беше подкрепена от 435 делегати. Протестите на почитателите са платени, знаете от кого. Не БФС е отговорен за положението на клубовете на тези почитатели. Всичко това се предизвика от една група младежи, които са решили, че непременно би трябвало да поемат властта. "

Това съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов пред публицисти след края на 10-ия постоянен конгрес на централата, на който беше признат бюджет на централата за пет години непред, както и следващата тактика за развиване на футбола.

Михайлов добави, че финансовото положение на съюза е устойчиво, макар неналичието на каквато и да било поддръжка от страната и общините. Подкрепата на 435 делегати през днешния ден го успокоявала, че върви в вярната посока.

" Бюджетът е постоянен, както виждате в рубрика страна и общини написа нула. Горд съм, че и без поддръжката на страната сме постоянни. За всяка една от петте години в идващия интервал финансовата рамка е сред 19 милиона и 19,2 милиона лв.. Всички събития и задължения са обезпечени - всеобщ футбол, национални тимове, женски футбол. Бюджетът е обществен, може всеки да го види ", рече той.

" Всичко, което би трябвало да се прави, БФС го прави. Моята работа е повече мениджърска работа и аз персонално съм удовлетворен от себе си ", добави Михайлов.

" Ние като екип сме определени за 4 години на 12-и октомври 2021-а година на изключителния конгрес. А през днешния ден да дойдат толкоз доста хора на постоянен конгрес, който не е избирателен и действително няма конспирация, това приказва за поддръжка. Надявам се нещата да се поуспокоят. Остават 3,5 години до края на мандата, дано да работим в името на футбола, а не да затъваме в непрекъснати проблеми ", сподели още вратарят на Четвъртите в света.

Президентът на БФС съобщи, че 64-те клуба, които не бяха върнати след изкючването им около поддръжката за Димитър Бербатов, " имат своето място в редиците на футбола ", само че би трябвало да минат по каналния ред, да си оправят документите и така нататък Ако си поправят грешките, могат да станат краткотрайни членове до идващия конгрес.

" Не съм бил нервозен. Но толкоз рецензии и даже мръсотия, която се изсипа, няма по какъв начин да ме откаже. Неприятно е, само че поддръжката през днешния ден още веднъж ми дава сигнал, че вървим в вярната посока ", рече Михайлов.

Все още той като президент и изпълнителният комитет, определени на конгреса през есента на 2021 година, не са вписани в съда. Според Борислав Михайлов това не бивало да се счита за проблем, даже и два клуба от аматьорския футбол да продължат с жалбите си.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР