Днес провокацията и голотата са на почит повече от когато

...
Днес провокацията и голотата са на почит повече от когато
Коментари Харесай

Мадона на път да изгуби кариерата си

Днес провокацията и голотата са на респект повече от когато и да било. В международния шоубизнес това даже са наложителни условия за поддържане на имиджа, кариерата и известността. Давай оптимално, с цел да получиш оптимално. Дори в името на личен морал и правила. Нещата обаче не постоянно са били по този метод. Кралицата на провокациите Мадона е била на крачка от това да се провали в специалността си.
 Мадона, следващите ѝ провокативни фотоси и по какъв начин реагираха почитателите ѝ
Колко доста обича да демонстрира дупето си Мадона

Кралицата на провокациите

През 1984 година по време първите видео музикални награди на MTV (VMA) певицата провокира същинска сензация, когато роклята ѝ се подвига нагоре и тя разкрива дупето си, до момента в който пее " Like a Virgin ".

И макар че виновността не е нейна, мениджърският ѝ екип е уверен, че късото проявление на плът ще провокира такова мощно отвращение, че едно е несъмнено - тя в никакъв случай повече няма да излезе на музикалната сцена.
 Снимка 583771

Мадона си спомня цветно за нелепата преживелица. След осъществяването на песента тя потегля надолу по стръмните стълби, облечена в дълга сватбена рокля. Започва да танцува пред публиката, като взема решение да направи неподготвено придвижване, което да наподобява като част от хореографията. Тогава се случва огромният гаф. Воалите на роклята ѝ се обръщат нагоре и пред светлините на прожекторите и милионите фенове на шоуто, певицата несъзнателно демонстрира задните си елементи.

" Стана инцидентно и даже не знаех, че дупето ми се вижда. Дори не беше цялото дупе, единствено част от него ", споделя тя пред Джими Фалън в " The Tonight Show ".

" Това бяха дните, когато не трябваше да си показваш дупето, с цел да имаш кариера. Сега е противоположното ". След края на шоуто мениджърът на Мадона е безапелационен, че кариерата ѝ е до тук.

Изпълнителката на " Beautiful Stranger " си спомня и деня, когато за първи път вижда по какъв начин хората танцуват на нейната музика в клуб, наименуван Danceteria, написа Bang Showbiz.
 Мадона, „ Батман се завръща “, Madame X и ролята в „ Матрицата “, която отхвърля
Решенията, за които Мадона ще съжалява цялостен живот

Не знаехме, че е способна на такова нещо

Това се случва, когато " най-сетне накарах този човек, Марк Каминс, да ми пусне касетата с парчето " Everybody ", прибавя тя. " [...] когато той я пусна всички станаха и започнаха да танцуват. Това напряко ме накара да полудея ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР