Днес програмата в Хертогенбош започва в 12:00 ч. с мач

...
Днес програмата в Хертогенбош започва в 12:00 ч. с мач
Коментари Харесай

Циципас, Оже-Алиасим и Бенчич: Коментирайте днешните мачове


Днес програмата в Хертогенбош стартира в 12:00 ч. с мач сред Тейлър Фриц и Тим ван Ритховен. Алекс де Минор и Карен Хачанов също ще изиграят дуелите си, а вторият в схемата Феликс Оже-Алиасим ще се изправи против различен представител на домакините – Талон Грикспоор.

При дамите в конкуренцията ще гледаме белгийски конфликт сред Елиз Мертенс и Алисън Ван Уйтванк, а по-късно международната №17 Белинда Бенчич ще срещне Ана Калинская.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

По същото време се откриват дейностите и в Щутгарт, като през днешния ден програмата е наситена с любопитни мачове. Анди Мъри ще срещне Александър Бублик, откакто впечатли против Кристофър О’Конъли. Британецът се надява на мощно показване, което да го приготви доре за идния Уимбълдън.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Денис Шаповалов излиза против един от локалните любимци в лицето на Оскар Оте, а Хуберт Хуркач ще срещне Мартон Фучович. Последните два мача от деня са изключително забавни – Стефанос Циципас ще опита да отбрани статута си на любимец в шампионата, до момента в който Ник Кирьос продължава завръщането си против Николоз Басилашвили.

Началният час на женската конкуренция в Нотингам е 13:00, а през днешния ден в програмата участват имената на Мария Сакари, Каролин Гарсия и Айла Томлянович.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Габриел Донев ще играе на ITF шампионата в Будва в 11:30, а преди този момент в 11:00 Пьотр Нестеров излиза на корта в Скопие против международния №405. Лея Каратанчева играе в 10:30 на конкуренцията с награден фонд 25 хиляди $ в Мадрид, Стаматова и Глушкова ще се състезават през днешния ден в обособени срещи в Баня Лука, а към 18:00 ч. Гергана Топалова продължава присъединяване си на W25 шампионата в Санто Доминго.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР