Днес продължават преговорите за съставяне на правителство между експертите на

...
Днес продължават преговорите за съставяне на правителство между експертите на
Коментари Харесай

Преговорите за правителство продължават днес по темата правосъдие |

Днес не престават договарянията за сформиране на държавно управление сред специалистите на " ИТН " и на другите четири партии, заяви ръководителят на Народното събрание Ива
Митева пред бТВ. В Народното събрание се събра комисията по правилника. Днес следобяд ще се водят диалози на експертно равнище в бранш " Правосъдие ".

„ Все още не е връчен проучвателния мандат. Нека президентът да го връчи, имаме срещи по секторна политика, по-скоро за правораздаване, само че нищо не знам в детайли и аз също. Разговаряйте с управлението на партията “, сподели Ива Митева.

" Ние сигурно ще имаме лични промени. За нас е значим парламентарният надзор, за нас е значимо да се финансира на ярко експертизата на националните
представители ", сподели Мария Капон от ИБГНИ.

" Ние си държим на правилника от 44-ото Народно заседание и да останат процедурите, които подсигуряват позицията на опозицията на трибуната. Те оставиха устав монумент на нелепостта в 45-ото Народно заседание, да си го оправят ", сподели Анна Александрова от ГЕРБ.

" Демократична България ще упорства за две съществени неща, свързани с процеса на рационализация. Предвиди се в 45-ото Народно събрание да се комуникира с електронни подписи и за едно по рационални гаранции за по-качествен законодателен развой и основаване на Комисия за нововъведения и електронно ръководство ", съобщи Надежда Йорданова от „ Демократична България “.

„ Ние не участваме в договарянията, казахме каквото имахме да кажем “, разяснява Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

С четири партии организираха диалози спечелилите на парламентарните избори от " ИТН " в края на предходната седмица. След " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " Изправи се БГ! Ние идваме! ", диалогът с Движение за права и свободи в неделя беше финален.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР