Днес Продължаваме Промяната провеждат Национален съвет на партията. Николай Денков

...
Днес Продължаваме Промяната провеждат Национален съвет на партията. Николай Денков
Коментари Харесай

Денков: Предложението на ДСБ за третия мандат трябва да се обсъди, има предимства, но и проблеми

Днес " Продължаваме Промяната " организират Национален съвет на партията. Николай Денков съобщи пред Българска национална телевизия, че във връзка с запазването на обединението са единомислещи и ще го обсъдят на съвета.

По въпроса за третия мандат и предлагането от " Демократи за мощна България ", Денков уточни, че би трябвало да се разиска деликатно, защото има както преимущества, по този начин и проблеми.

Денков напомни, че е бил министър председател на кабинет с политическа поддръжка и акцентира, че всеки кабинет би трябвало да има ясна политическа поддръжка. Той добави, че е редно " Демократи за мощна България " сами да обяснят своето предложение.

Припомняме, че ДСБ предложиха на сътрудниците от " Продължаваме промяната - Демократична България " да обсъдят и одобряват механизъм за излизане от политическата рецесия посредством искане на третия мандат, който да се преглежда като " народен ". Управлението с този мандат под формата на " механически кабинет " би трябвало да подсигурява европейския либерален, правов и антикорупционен ред, и съхраняването на парламентарната република.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР