Днес проблеми като отлагане и липсата на разбиране, продължават да

...
Днес проблеми като отлагане и липсата на разбиране, продължават да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23.06: Проблеми с комуникацията

Днес проблеми като отсрочване и неналичието на схващане, не престават да се задълбочават и блокират всякаква връзка. А всичко това провокира неодобрение, отчаяние и недоразумения.

От друга страна, ще си вземем и поука, защото може още веднъж да открием пред себе си на практика или бюрократични въпроси, които е трябвало да уредим, само че заради равнодушие или немарливост не сме го създали. И освен че към този момент нямаме време да ги отлагаме, само че ще платим и следствията.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Телец, още веднъж намирате усмивката си, самочувствието ви се покачва, вършиме открития и всичко ви върви. Въпреки това не трябва да се увличате, под въздействие на позитивния климат в изявления и събития, тъй като ще има напрежение.

Скорпиони, Лъвове и Водолеи, може да има съществени проблеми, които би трябвало да бъдат позволени, само че сигурно не е за вас да се ядосвате или да се карате, макар че някои от хора към вас нямат същата визия като вашата. Определено би трябвало да сте спокойни, а не егоистични и да приемате нещата персонално, тъй като ще избухне свада вкъщи, на работното място или във връзката ви.

Овни, Везни, Раци и Козирози, имате опция да се забавлявате добре и да намерите любовта. Но не правете непотребни разноски и внимавайте да не се излагате прочувствено повече, в сравнение с е належащо.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР