Днес проблеми изпитаха не само най-големите социални мрежи в света,

...
Днес проблеми изпитаха не само най-големите социални мрежи в света,
Коментари Харесай

След срива на Facebook, Instagram и Threads проблеми се наблюдават и в YouTube, TikTok и Discord

Днес проблеми изпитаха освен най-големите обществени мрежи в света, само че и YouTube и някои други световни интернет услуги. YouTube също удостовери, че някои консуматори изпитват проблеми при качването на видеоклипове в платформата. Проблеми се следят и в Discord и TikTok.

Според обява на страницата за поддръжка на Гугъл, потребителите могат да видят празна начална страница, известия за неточности, въртящи се колела за зареждане при скролване на YouTube Shorts канала и липса на зареждане на нови видеоклипове при скролване на YouTube Shorts.

„ Бъдете сигурни, че към този момент работим по корекция! “

увериха от Гугъл

„ Благодарим на всички, които изпратиха известия за проблеми с качването в YouTube – работим по въпроса! Ще докладваме тук незабавно щом всичко се възстановява. “

сподели в Х формалния акаунт на YouTube

Потребителите на Discord също се сблъскаха с проблеми. Започнаха да се появяват известия, в които потребителите се оплакваха, че не могат да смъкват известия, а други споделяха, че въобще нямат достъп до услугата. Скоро компанията заяви, че случаят е бил отхвърлен и в този момент всичко работи обикновено.

Припомняме, че преди няколко часа огромно спиране засегна Фейсбук, Instagram и Threads. Трите платформи, които са благосъстоятелност на Meta стопираха да работят за доста консуматори, като необятно публикуваните проблеми започнаха малко преди 18:00 ч. българско време.

Основната причина за тези необятно публикувани спирания остава неразбираема.

Понякога няколко платформи се повреждат по едно и също време, в случай че употребяват едни и същи облачни услуги. Досега обаче никой от огромните снабдители на облачни услуги не е съобщил за проблеми. Прекъсванията се изясняват и с повреждането на интернет кабели, свързващи Европа и Азия в Червено море. Това обаче надали е годно в този случай, защото известия за повреди на подводен кабел се появиха през вчерашния ден, а тези спиранията в услугите се появиха едвам през днешния ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР