Днес присъствахме на най-срамното заседание в историята на 49-ия парламент.

...
Днес присъствахме на най-срамното заседание в историята на 49-ия парламент.
Коментари Харесай

Станислав Балабанов от ИТН: Промените в Конституцията бяха приети насила, ще сезираме КС

Днес присъствахме на най-срамното съвещание в историята на 49-ия парламент. Това сподели пред публицисти в Народното събрание секретарят на ПГ на " " Станислав Балабанов във връзка признатите дефинитивно от Народното събрание през днешния ден промени в Конституцията, съобщи кореспондент на.

След като всеки депутат имаше опция да стане прав и да изрази своя избор, ние от гласувахме срещу, а аз, като станах, изпратих обръщение на ръководителя на Народното събрание, че ще остане в историята като ръководителя, управлявал най-унизителното и най-срамното съвещание в модерната ни история, съобщи Балабанов.

Тези промени в Конституцията бяха признати с напън и принудително от едно извратено болшинство, което няма нищо общо между тях. Единственото общо сред тях е персонални и стопански ползи. Ние, несъмнено, ще сезираме Конституционния съд и продължаваме да имаме вярата, че някъде има самостоятелна институция като Конституционния съд, която ще спре тези промени, уточни секретарят на ПГ на " ".

Защото тези промени касаят само обединение на управляващите и безспорен надзор от едно едва представително болшинство, което е с доста ниско доверие, добави той.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР