Днес приехме процедурните правила за номинации и подреждане на листите.

...
Днес приехме процедурните правила за номинации и подреждане на листите.
Коментари Харесай

Карадайъ: Ще настоявам Делян Пеевски да не се отказва от участие в листите ни


Днес приехме процедурните правила за номинации и нареждане на листите. Ако господин Пеевски има задоволително номинации, ще бъда настойчив той да не се отхвърля от присъединяване в листите. Това съобщи водачът на Движението за права и свободи (ДПС) в отговор на журналистически въпрос от " Дневник ". 

" Вие водите вашия въпрос от асоциацията, че на изборите през април 2021 година Пеевски не беше част от листите. Сега, защото изборите са отново през април, очевидно вашата логичност е в тази посока. 2021 година не бях толкоз настойчив Пеевски да бъде част от листите, макар че имаше номинации от съвсем всички изборни региони. По негово предпочитание, той се отхвърли от присъединяване в листите ". напомни той. 

" Още като чух „ Дневник “, знаех, че това ще е въпросът ", разяснява от своя страна Йордан Цонев. 

Карадайъ отговори и на другия въпрос на медията по отношение на това дали предизборната акция ще бъде " мръсна ", или положителна. " И аз имам подобен въпрос към вас ", сподели водачът на Движението, като дефинира медията като част от кръг, привързан с избрани политически партии.

Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, уточни още, Движение за права и свободи е " онази политическа партия, към която би трябвало да се насочат всички български жители от всички етноси ". " Задължителното разделяне в Народното събрание е разделяне и в обществото. От историята знаем, че няма разцвет в разединеното общество ", добави водачът на Движение за права и свободи.

Той прикани за превъзмогване на политическата рецесия и изясни, че едно от изискванията това да се случи е съставянето на постоянен кабинет, защото служебният не може да води дълготрайни политики. " За да има постоянен кабинет, е необходим разговор ", безапелационен бе Карадайъ.

Движение за права и свободи ще се яви независимо на изборите, е решил Централният съвет на Движението. „ Надяваме се да получим оня нужен резултат, с цел да може това, което не се случи в 48-ото национално заседание да стане в 49-ия парламент - да се излъчи държавно управление и Движение за права и свободи да е част от болшинството ", сподели още Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР