Днес, при Радев токът стана 567 лева. А при нас,

...
Днес, при Радев токът стана 567 лева. А при нас,
Коментари Харесай

Борисов: 560 лв. е вече токът при Радев, при нас беше 70 лева

Днес, при Радев токът стана 567 лв.. А при нас, при неприятните 10-12 години беше 70 лв. при контролиран пазар. Това разяснява в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" И цената на газа изпуснаха, само че дали в Кремъл или Вашингтон, тръбите ни бяха цялостни с газ и кранчето е в България. Е, доста ли съм интелигентен? Че мина през България, а не през Гърция и Турция. "

" Какви клопки сме сложили? Виновни сме за кораба, за газта. А, той Радев за нищо не е отговорен. Все едно не е бил пет години президент в този момент. При ГЕРБ споделят, че умирали хора. Да умираха, но тогава не знаехме какво е COVID-19. Ние търчахме по фабрики, търсихме маски, дрехи, само че измислиха лек. А в този момент унищожаваме ваксини ", разяснява още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и митингите на пътните строители.

" Виждате какъв брой мъчно става. Виждате какъв брой костват и строителните материали и не разбирам какъв брой малоумни са тези хора. Ако ние управлявахме през днешния ден и строителите бяха начело, щях да им дам явен знак да си изпълнят договорите в период, тъй като при днешните цени - повишаване с над 30%, ще банкрутират. Затова би трябвало бързо да строят и да свършат работата на страната. А те ги карат да не работят, а да стоят да стачкуват без пари. 800 млн. лева сложихме в обособена сметка, с цел да разплатят това, което сме почнали, само че ги взеха. Всичко, за което в този момент стачкуват, беше приготвено, само че Асен Василев го взе, с цел да се похвали, че имал повече пари в бюджета. "



Бойко Борсов е в Пловдив поради ремонтът на стадионите. Заедно с него се появиха кметът на града Здравко Димитров и лидерът на листата на ГЕРБ Иван Тотев.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР