Днес при провеждане на специализирана полицейска операция по линия на

...
Днес при провеждане на специализирана полицейска операция по линия на
Коментари Харесай

Във Варна задържаха шофьор след гонка с полицията 


Днес при осъществяване на профилирана полицейска интервенция по линия на „ Противодействие на закононарушения свързани с наркотични субстанции “ на територията на гр. Варна, на ул. “Академик Андрей Сахаров “ са подхванати дейности за прекъсване на л.а. „ Ауди – А7 “, ръководен от 23-годишен варненец, за който има данни, че се занимава с разпространяване на наркотични субстанции и е с отнето СУМПС, след ръководство на МПС под въздействие на наркотични субстанции. Мъжът не се подчинил на подадените му светлинни и звукови сигнали, нараснал скоростта и направил опит да избяга и укрие, като по време на придвижването си предизвиквал ПТП със инцидентен участник в придвижването. Автомобилът на нарушителят на реда е без наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “.

След незабавни оперативно-издирвателни дейности на чиновниците на реда е открит и арестуван наоколо до управлявания от него автомобил, паркиран в Цветния квартал. При осъществените процесуално- следствени дейности в населяваното от него жилище криминалисти от ОДМВР Варна са намерили и иззели: електронна везна с останки от зелена тревиста маса, полиетиленови пликчета съдържащи бяло прахообразно вещество и пластмасова кутия, също с бяло прахообразно вещество.

На мъжа са формирани: акт за провокирано ПТП; акт за не послушание на подаден от контролните органи сигнал за спиране; акт за ръководство на МПС, като е лишен от това му право и са свалени номерата на транспортното средство, с което е направил нарушаванията и е арестуван за период до 24 часа. По случая са формирани две досъдебно произвеждане и са докладвани на прокуратурата, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР-Варна.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР