Днес президентът Румен Радев ще бъде домакин на кръгла маса ...

Днес президентът Румен Радев ще бъде домакин на кръгла маса

Правителството, бизнесът и синдикатите се събират заради цените на тока и природния газ

Днес държавният глава Румен Радев ще бъде хазаин на кръгла маса в резиденция „ Бояна ” на тематика „ Мерки за решение на казуса с. Подготовка на позиция на България пред Европейски съюз ”.

Участие в полемиката ще вземат вицепрезидентът Илияна Йотова, министър председателят Стефан Янев, министри от служебното държавно управление, ръководители на енергийни сдружения, ръководителят на КЕВР, пълномощници на синдикатите и бизнеса, кметове на общини.
 Кирил Домусчиев: Бизнесът да заплаща ток като в Германия, другояче затваряме Кирил Домусчиев: Бизнесът да заплаща ток като в Германия, другояче затваряме
Европейският съюз разрешава държавите-членки да въведат защитни механизми поради високите цени на тока и това не е държавна помощ. Защо...

Веднага след огромната среща в резиденция „ Бояна ”, национално представителните работодателски и синдикални организации ще показват общата си позиция по отношение на.

Представителите на АИКБ, БСК, БТПП, ССИ, КНСБ и Кодекс на труда „ Подкрепа ” ще дадат и подробна информация за планувания за 19 октомври, вторник, общонационален митинг за незабавни компенсации на небитовите консуматори.

Източник: actualno.com