Днес президентът Радев е без алтернатива. Виждаме, че срещу него

...
Днес президентът Радев е без алтернатива. Виждаме, че срещу него
Коментари Харесай

Румен Петков: Президентът Радев е без алтернатива

Днес президентът Радев е без конкуренция. Виждаме, че против него не просто няма фигура, а няма дарба да се излъчи различна кандидатура. Това съобщи в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на АБВ Румен Петков.

Той обаче предизвести, че това подвежда. " Неговият екип би трябвало да бъде доста деликатен и нападателен в положителния смисъл на думата, тъй като основаването на мира е подправено ", съобщи Петков.

Лидерът на АБВ сподели още, че не позволява левицата да излезе с различен претендент. Очаква оптималната централизация и в президентската, и в парламентарната акция.

Според него президентът би трябвало да бъде деликатен изключително от в този момент нататък. Той разяснява, че е значимо левицата да се яви консолидирана.

„ С вярата съм, че този път всички фигури в левицата, всички хора, които са ангажирани със обществената концепция, ще проявят освен разсъдък, а воля на обществото да се даде друга виновна вероятност “, сподели още Румен Петков.

Според него без подозрение фрагментацията измежду политическите обединения е реалност.

" За страдание главните играчи имат същностен принос. Ако се загледаме за омразата и лъжата, която се излъчва през последните месеци, ще забележим, че такова нещо не сме имали в българската история ", сподели още той.

За новия план на Петков и Василев водачът на АБВ съобщи, че в него ще се включи и шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов. Смята обаче, че " никой съществено мислещ ляв човек, няма да се подведе по тази неистина и далавера ".

За политиката на АБВ във връзка с имунизацията Петков съобщи, че е неистина доцент Мангъров да е призовал хората да не се имунизират:

" Намерете случай, в който доцент Мангъров е споделил: " Не се ваксинирайте ". Намирате подобен случай и аз си ходя на село и няма да се покажа. Да не ставаме част от лъжата. Идеята да се имунизират, всички които желаят, е концепция, която е платформата на демокрацията. Но да лъжем, че някой е споделил да не се имунизират... "

Самият Петков не е имунизиран. Заяви, че има антитела, които са повече от тези на имунизираните, което значи, че се е срещал с вируса.

" Защо би трябвало да се имунизирам, откакто имам антитела. Някой е взел подкуп, с цел да купи ваксини и в този момент би трябвало да продаде имунизациите. Трябва да има мярка ", сподели Петков.

Допълни също, че има другар, който е умрял с две ваксини.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР