Днес премиерът Бойко Борисов ще отиде в Народното събрание, за

...
Днес премиерът Бойко Борисов ще отиде в Народното събрание, за
Коментари Харесай

Борисов отива днес в парламента

Днес министър председателят Бойко Борисов ще отиде в Народното събрание, с цел да взе участие в петъчния парламентарен надзор. Той ще дава отговор на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев за визитата си в Москва и за срещата си с съветския президент Владимир Путин.

Министър-председателят ще отговори на следния въпрос: " Какви са договореностите, които постигнахте с съветския президент във връзка с доставките на природен газ за България ".

За последно министър председателят е взел участие в парламентарния надзор преди съвсем една година - на 7 юли 2017 година. Миналата седмица финансовият министър Владислав Горанов изясни рядкото наличие на Борисов с това, че " той не може да си губи времето с парламентарния надзор, в който дебатът истеризира ".

След министър-председателя, на депутатски въпроси ще дават отговор вицепремиерите Валери Симеонов и Екатерина Захариева. Най-много въпроси са адресирани точно до нея. Захариева ще би трябвало да обясни по какъв начин се развиват двустранните връзки сред България и Турция, сигурността и обезпечаването на генералното ни консулство в Мюнхен, назначението на почетен консул на България в Македония, обезщетяването на тракийските бежанци, както и наложителното документално координиране на интернационалните начинания на общините с Министерство на външните работи.

В парламентарния надзор присъединяване ще вземат още общественият министър Бисер Петков и земеделският Румен Порожанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР