Днес прекланяме глава пред подвига на младия герой на Виноградец,

...
Днес прекланяме глава пред подвига на младия герой на Виноградец,
Коментари Харесай

Караянчева за летеца Атанас Кръстев: Държавата му даде орден, ние трябва да му отдадем нашата почит

Днес прекланяме глава пред подвига на младия воин на Виноградец, положил живота си пред олтара на Родината, съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на откриването на бюст-паметника на летеца Атанас Кръстев, умрял при отбрана небето на София във Втората международна война. Тържествената гала се състоя в парка на село Виноградец. Цвета Каравянчева благодари на инициативния комитет, на кметството и на скулптора за родолюбивото начинание.

Държавата му е дала званието „ капитан “, дала му е медал, а ние би трябвало да му отдадем нашата респект, почитание и поклонение за това, че е бил в общата борба, в редовете на българската войска, измежду смелите, самоотвержени и същински българи, означи в словото си ръководителят на Народното събрание.

Първият български космонавт Георги Иванов чества 80 година

Ние всички се прекланяме в навечерието на неговата 100-годишнина и сме горди с постигнатото от воините на нашата войска, където служат смели български мъже и дами, които и през днешния ден пазят достойнството на Родината, добави още Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Ние би трябвало да бъдем дружно, да бъдем мъдри и да описваме на децата си за тези герои, тъй като без да знаем предишното си, не можем да градим бъдещето, съобщи ръководителят на Народното събрание.

Тя прикани да бъдем патриоти освен на думи, а да знаем, че България я има поради такива герои като капитан Кръстев и да възпитаваме децата си да бъдат патриоти.

Днес ни трябват доста сили, доста разсъдък и взор в бъдещето, с цел да можем да запазим България, да я създадем такава, каквато мечтаем, с цел да останат в нея нашите прелестни деца, акцентира в словото си Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР