Днес предстои поредната луда вечер в Лига Европа с първите

...
Днес предстои поредната луда вечер в Лига Европа с първите
Коментари Харесай

Предстои луда вечер c 1/4-финалите в Лига Европа

Днес следва следващата луда вечер в Лига Европа с първите мачове от 1/4-финалната фаза на шампионата. Всички срещи ще започват в 22:05 часа и се чака да бъдат извънредно забавни и непредвидими. Резултатите от днешните мачове пък ще дадат знак кои тимове ще имат по-голям късмет за продължение още напред в шампионата.

Един от най-интересните конфликти е сред Атлетико Мадрид и Спортинг. Двата иберийски отбора ще се срещнат в испанската столица. Домакините са считани за един от главните любимци за продобиване на конкуренцията, само че сигурно няма да им е елементарно против “лисабонските лъвове”, които нееднократно са показвали, че са доста подъл противник.

The official result of the #UELdraw!

Predict the final... pic.twitter.com/bZv2xwJSaD
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) March 16, 2018
Другият огромен любимец Арсенал пък ще одобри на своя “Емиратс” съветския гранд ЦСКА (Москва) с Георги Миланов. Това е единственият българин, останал в шампионата, тъй че ще му стискаме палци да получи късмет за изява и да помогне на тима се да си тръгне с положителен резултат. Лондончани пък ще се надяват да запишат изразителна победа и да оптимално да си улеснят гостуването в Москва след седмица.

Любопитен се обрисува да бъде и дуелът сред Лацио и Залцбург. “Орлите” не престават да впечатляват с атакуващата си игра, както в Серия “А”, по този начин и в Лига Европа. С всеки идващ стадий, упоритостите на италианския отбор порастват и той от ден на ден поглежда към трофея. Австрийците пък са приятната изненада в шампионата досега, тъй че никога не трябва да бъдат подценявани.

Последният дуел също се обрисува да бъде завладяващ. В него един против различен застават Република България (Лайпциг) и Олимпик Марсилия. Това също са два доста атрактивни тима, които са способни да създадат същинско представление за феновете. Дали ще се получи, ще разберем тази вечер.

Лига Европа, 1/4-финал, първи срещи:

Република България (Лайпциг) - Олимпик Марсилия

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Арсенал - ЦСКА (Москва)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Атлетико Мадрид - Спортинг (Лисабон)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Лацио - Република България (Залцбург)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР