Днес предстои да разберем дали ще стоят до фризера или

...
Днес предстои да разберем дали ще стоят до фризера или
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Предстои да разберем дали ГЕРБ ще стоят до фризера или ще поемат отговорност

" Днес следва да разберем дали ще стоят до фризера или ще поемат отговорност и ще създадем държавно управление, от каквото всички имаме потребност ". Това съобщи в ефира на Нова тв Андрей Гюров от " ".

" Имаме 7 дни, в които ще забележим дали ще направим кабинет или ще върнем празна директория на президента ", добави той.

„ Очакваме след връщането на мандата възобновяване на диалозите. Искаме да чуем техните съображения ”, добави той.

По думите на народния представител обстановката се е трансформирала трагично, само че и двете страни би трябвало да намерят решение.

Той разяснява и президента, който изостри тона при връчването на втория мандат.

„ Г-н Радев изгуби своя облик на обединител и водач на нацията. Той си разреши в един миг да вкара персоналния интерес. Досега постоянно сме говорили, че дейностите на президента демонстрират, че той не желае да има постоянно държавно управление в страната ”, съобщи Гюров.

Депутатът изрази подозрение в законосъобразността на думите на президента, че сформирането на кабинет с мандат на ПП-ДБ би било нецелесъобразно.

" Ясно се видя по какъв начин внезапно се активизираха враговете ни, когато за първи път имаше вяра за кабинет. Няма какво да крием, българските жители виждат ясно каква е нашата позиция. Видяхме и по какъв начин внезапно на президента Конституцията му отесня, следим неговото предпочитание за ръководство ".

" Промяната " знаеше през цялото време, че не е на президента. При всички условия ние се водим само от ползите на народа ".

" Ние сме сложили всички наши причини на масата и в този момент чакаме да вземат своята позиция. Готови сме и чакаме позвъняване, за подновим договарянията ", сподели той.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР