Днес предстои да бъдат разпределени медалите в двата многобоя. Ева

...
Днес предстои да бъдат разпределени медалите в двата многобоя. Ева
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Аз съм новото златно момиче на България, но по-старо от останалите

Днес следва да бъдат разпределени медалите в двата многобоя. Ева Костова съобщи онлайн атмосферата от мястото на събитието и беседва с Алекс Сърчаджиева и Елена Бинева, които споделиха своите страсти и прекарвания от протичащото се в залата.

" " Какво върша тук ли? Ами, аз съм новото златно момиче на България, само че по-старо от останалите, изясни шеговито тя. Имам щастието и опцията да повеждам Световната купа по художествена гимнастика. Искам да изкажа благодарността си към Илияна Раева за поканата, която ми насочи. Защото за мен това е нещо доста друго от всичко, което съм правила до момента. Много вълнуващо, един доста хубав свят с едни прелестни девойки, които поставят големи старания и жертви. Възхищавам им се “, споделя Алекс Сърчаджиева.

" Като бях дребна за малко отидох на художествена гимнастика, само че в действителност просто желаех да скачам на батут. Аз съм по-мързелива и по тази причина не ми се отдават тия неща. Обещавам, че откакто мине Световното, ще стартира да упражнявам Ще стана добра на… обръч ", зарече се актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР