Днес представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ седнаха да разговарят за

...
Днес представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ седнаха да разговарят за
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС трябва да взимат силна противоотрова, за да седна на преговори с ПП

Днес представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ седнаха да беседват за другите секторни политики. Това породи вълна от мнения:

Соня Колтуклиева

Политиката е замърсен поминък. И позорен. Партийната дисциплинираност трансформира прилични хора в послушковци; в безропотни реализатори на лидерските команди.

Храбрият български народ е споделил: не плюй в кладенеца, от който си пил вода. Аз ще преразказвам: не пий вода от кладенеца, в който си плюл.

Не знам в ГЕРБ-СДС каква противоотрова им раздават преди да изпратят депутатите си да договарят с депутатите от ПП-ДБ. Силна ще би трябвало да е.

Досещам се каква е тактиката на Бойко Борисов - тотално принизяване на “Промяната ” до пале, прибягващо около Генерала.  Борисов, не Атанасов.

Коалиция “Палачи и жертви ” не може да има. Това е единствено зрелище. Когато завесата падне - Банкя ще е смачкала като като употребена салфетка “Чаталджа ”.

На фотографията Красен Кралев беседва за “секторни политики ”(WTF) с Радостин Василев. Не може Руди Гела да бъде по-смазан и измъчен. Той посвети 7-те си мърляви месеци в Спортната палата да проверява и упреква предшественика си: подаде 22(!) сигнала против него, разгласи по какъв начин ще провежда цивилен арест, крещеше против мафията в спорта … а в този момент Василев седи наведен пред Кралев.

Радостин Василев се провикна от телевизионния екран: някогашен състезателен министър ще бъде първият министър в пандиза. Пророческо!

Предстои събаряне на депутатския имунитет на Радостин Василев и започване на наказателно произвеждане против него по чл.143 от Наказателен кодекс, предусещащ от 2 до 10 години затвор.

… Всичко е ясно, господин Борисов. И въпреки всичко, прекомерно е. Заприличва на фарс. Кирил Петков можело да бъде и министър председател - гротеска. Че те неговите не го желаят. 

Малко по-кротко и по-сериозно, в случай че обичате. Началниците от Брюксел и Вашингтон може и да са значими, само че българският народ е доста по-голям. И неговото самообладание е пред взривяване.

Виктор Димчев

До през вчерашния ден врагове, през днешния ден седят дружно на по парламентарно кафе, мафия и борци с мафията.

Най-отличим на фотосите е Стою Стоев, чиято сянка може сама да пребори цялата мафия, с която се е захванал.

Всички старателно сърбат кафе и пишат дружно управническа стратегия.

След малко срещите не престават по министерства с пчеличките, а босовете тази вечер - на по чаша уиски.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР