Днес представата, че Путин стои в дъното на всеки проблем

...
Днес представата, че Путин стои в дъното на всеки проблем
Коментари Харесай

“Туитър” – новото оръжие на Кремъл?

Днес визията, че Путин стои в дъното на всеки проблем на Запада като някакъв подмолен кукловод, се е трансформирала в религиозна доктрина. Тя изяснява всевъзможни объркващи развития на събитията, придава убеденост в комплицирания ни свят и освобождава от отговорност многочислени клики.

Това неблагоразумие се удостоверява и от необятно огласената на 27 септември 2017 година публикация в “Ню Йорк Таймс ”, в която се показва, че руснаците употребяват обществената мрежа “Туитър ” доста по-активно от преди, с цел да манипулират политиката на Съединени американски щати. Сюжетът стъпва на изказванията на нова организация, основана единствено преди два месеца от обединяването на неоконсерватори и представители на демократите, работещи в областта на националната сигурност, която е ръководена от закоравели лъжци и пропагандатори, като да вземем за пример Уилям Кристъл, някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Морел и министъра на вътрешната сигурност от администрацията на Буш Майкъл Чертоф.

От този миг нататък просто ще бъде реалност с основна писмен знак, че Кремъл нападателно и дейно употребява “Туитър ” като оръжие, с цел да манипулира публичното мнение, без значение че доказателствата за тази нова история са непроверими изказвания на една формация, препълнена с най-големите мерзавци измежду неоконсерваторите и лъжци в областта на националната сигурност.

Ето по какъв начин се “пише ” непрекъснато повествованието за Русия и това е повода, по която доста от най-раздутите истории се пукат като балони, предизвиквайки стеснение.

Независимо от нашите възгледи във връзка с Русия, Тръмп и останалите, тази атмосфера е невероятно да бъде считана за здравословна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР