Днес председателят на Столичния общински съвет /СОС/ Елен ГерджиковЕлен Стойчев

...
Днес председателят на Столичния общински съвет /СОС/ Елен ГерджиковЕлен Стойчев
Коментари Харесай

На заседанията на комисиите на СОС ще присъстват само членовете им

Днес ръководителят на Столичния общински съвет /СОС/ Елен Герджиков  Елен Герджиков Елен Стойчев Герджиков е роден на 07.06.1972 година Висшето си обучение приключва в СУ "Св. Климент свика ексклузивен председателски съвет по отношение на ограничение на разпространяването на Коронавирус 19 и оповестената от Световната здравна организация степен на неотложност за публичното здраве от интернационално значение във връзка с болестта, за недопускане и ограничение на разпространяването му на територията на Столична община, оповестиха от общината.

Взе се решение на съвещанията на непрекъснатите комисии към СОС да участват единствено членовете им, дружно с специалиста от дирекция "Секретариат на СОС " и да се излъчват онлайн в съответните канали на съвета - Фейсбук, Youtube, Sofia.bg, с цел да могат жителите да наблюдават значимите тематики, без физически да участват на тях.
Новият устав на Столичния общински съвет е подготвен
Те ще могат да насочат питания по точки от дневния ред на комисиите на Фейсбук страницата на СОС. Председателите на комисии ще имат ангажимент да слагат въпросите на вниманието на останалите членове.

При нужда ще се реализира конферентна връзка с вносителите на отчети, външни специалисти и заинтригувани лица.

Заседанието на Столичния общински съвет, което ще се организира на следващия ден, 12 март, от 10.00 часа, обичайно ще бъде излъчено онлайн на Фейсбук, Youtube, Sofia.bg

Комисиите ще се проведат по нов краткотраен график.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР