Днес председателят на ДАНС Пламен Тончев представи доклад, в който

...
Днес председателят на ДАНС Пламен Тончев представи доклад, в който
Коментари Харесай

„Български възход“ за злоупотребата с кодовете: Този грандиозен скандал дискредитира България

Днес ръководителят на ДАНС Пламен Тончев показа отчет, в който се показва извънредно тревожна информация, касаеща вероятни злоупотреби с кодовете на изборните машини. Службите оповестяват за евентуални операции, както на идния в неделя избор, по този начин и на предишните парламентарни избори, се показва в публична позиция на партия " ".

Днешният скандал на процедура удостоверява подозренията за измами с кодовете на машините, които от „ Промяната “ предлагаха на Българска социалистическа партия в подмяна на политическо успокоение.

След като изтече записът, в който Кирил Петков искрено призна за „ ала-бала “ на изборите, стана ясно за какво първата задача на „ сглобката “ бе да овладее службите, а точно, с цел да се прикрият предишните и бъдещите изборни обири. Два дни преди локалните избори е ясно, че държавното управление се провали в организацията на изборния развой и че изборите в неделя няма да са почтени.

Този величествен скандал не е единствено вътрешно политически. Той дискредитира България пред интернационалните ни сътрудници и поставя тежко имиджово леке, което ще повлияе отрицателно на бъдещи и сегашни вложители в страната. В тази връзка Политическа партия „ “ упорства държавното управление, формирано на мрачно, тресящо се непрестанно от кавги, да подаде неотложно оставка, а партиите, които го „ сглобиха “ да понесат репутационната, моралната и политическата отговорност за подмяната на вота на българските жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР